Tuesday, May 3, 2011

TAMMAT Suda...!

Perasaan saya sangat gumbira di saat ini kerna exam sudah habis.!Olih yang demikian tamatlah sudah sesi pembelajaran saya selama 4 tahun ini. Syukur Alhamdulillah..

Tapi lepas ni apa aku mau buat? Kawan-kawan sebilangannye dah mula sambung belajar. Ada juge yang hold dulu. Katanya mau carik duit bagai, ada juga yang dah bercita2 mau memulakan hidup baru bersame orang tersayang. (Semoga bahagia.!) Aku?? Mahu merehatkan otak yang lunyai akibat penangan final year exam tempoh hari... Lagi pun mau kumpul duit semula untuk sambung balik, insyaallah!

Kata Che Ta dia mau juga sambung lagi, mungkin bulan 9 tahun depan... Agak lama juge lol... So, apa keputusan aku? Tahun ni ke tahun depan? Hmmm......


12 comments:

  1. wah,tahniah!!

    pkirla yg mane ptot ea..

    ReplyDelete
  2. yeayyy!!cOngratsss..!!!!
    pape pOn pikiOr dulu...........

    ReplyDelete
  3. waaa....kok atok kan, atok keje dulu...timba pengalaman bekerja

    ReplyDelete
  4. lady mogana lah pe lah..kau ni tukor name..aku hengat sapes tadik... pas ni ko bubuh fatamorgana la norm...huhu~

    neway, tengs..!

    ReplyDelete
  5. bila da sedia apply la..akk pun nk smbg lg pasni...thn dpn insyaAllah...

    ReplyDelete
  6. shriza : woit kak...sabar ler...tgu kte bes deg lu arr..huhu~ cpt benor ar..huhu~

    ReplyDelete
  7. sgguh syg...kt ni pon tlg kwn tau..dia yg akn postage..kt amik order..hehe..


    tp sume tu kt akn tnya..msih ader atau x stok tu..

    tq ea..doakan sy..

    ReplyDelete
  8. syokkk!!!
    ermm better carik keje laa
    keje susah nk dpt sekarang

    tp kaloi ase
    first come first serve
    if keje dpt cepat keje
    if keje lmbat pe ag study je le

    ReplyDelete
  9. saya da keje lol kaloi.. tapi kerani cabuk je.. hihi~ study ni partime je..dedulu tak sempat nak abiskan blajar..erkkk~

    ReplyDelete
  10. tahhniaahhhhh...seriusss sgt cemburu!!!!!!

    ReplyDelete
  11. gue lagik cemburu sama loo.... loo udah ada degree...gue lom g dong...

    ReplyDelete