expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, May 6, 2011

Pagi-pagi buat aku SENTAPPPP!!


Bak pe kuor gini..?

Pagi-pagi buat aku sentappppp!!! Macam mana mau view blog kawan-kawan yang hapdate nih....? 

10 comments:

  1. ramai jugak blogger yang kena macam ni erk...tak tau kenape

    ReplyDelete
  2. kes kamu sma la cm kt..

    http://nusha1706.blogspot.com/2011/05/boleh-xbantuperlu-sgt2.html

    ReplyDelete
  3. ala..abis tuh? sampai la nih tak kuor pon lg... dah log off 4 kali, bior lama kendian refresh page pon banyak kali..same je kuar... yg macam nusha 2 pun ada jg suh add follower...gile tul...

    ReplyDelete
  4. hehe..ala yang reading list dalam dashboard tu hilang trus...pastu suh add follower semula.... tapi ni dah kuar dah.... tapi bila off line semula dia jadik balik.... kena refresh 2-3 kali pasti log off balik kendian buka ok...dan jadik balik kekadang..dari pagi sampe ke petang ...

    ReplyDelete
  5. lar..mcm tu plak..tp kt rase sok ok kot..kt pon cm2 gak..nak dekat 2hari..

    tp dont worry,insyaALLAH,dlm mase trdkat ok.. msti risau erk..

    ReplyDelete
  6. blog kt jd g cm aritu!!

    tensen2..

    cik muda pnye dh ok??

    ReplyDelete
  7. ok dah petang ni..cuma pagi tadik pun ada jua kena..sekejap je..!

    ReplyDelete
  8. hahah..cuak gak bile jdi cmtu....ingtkn fren list hlg bis..cuak bebenar ase..:P

    ReplyDelete
  9. haha saye hari2, tiap2 mase jadi camtue.

    ReplyDelete