Thursday, May 19, 2011

Fenomena K-Pop.!

"DJ putarkanlah lagu cinta
Dedikasi kepadanya
Kerana kan aku merindu dia yang menjauh
Putarkanlah lagu cinta untuk ku melayan jiwa
Andai dia tidak kembali
Minta tujukanku lagu sedih
Tujukanku... lagu sedih..."

Versatility In Performance

Salah satu group yang semakin menginjak popular, di bawah naungan kumpulan paling masyur dalam Malaysia, KRU Entertainment. Yang aku rasa selamat dengan genre seakan K-Pop yang dia bawa. Diorang bawah KRU beb, siapa tak nak...kalau ada offer macam tu. hmmm~

Advantages bagi kumpulan ni lagi kerana Adam AF2 merupakan salah seorang dari anggotanya.! Kalau tak, macam ni la kot jadinya...






Kesian.....~

Betul tak? Heee... Nasib baik lagi sekali, lagu VIP ni, memang nice.. Tengok le sape pula penulis lirik dia. Dan siapa pula yang jaga diorang ni kan..


Apa pun, VIP memang Superb dari mereka di atas tu. Jom, layan lagu diorang nih... ~,~



Sumber gambar: Facebook Fanpage VIP

7 comments:

  1. xpnh kenal k pop ke chcken pox ke ape ke kat malaysia ni...hehehhe...

    ReplyDelete
  2. mak aih...k-pop malaysia bru la plak..vip nie bru lg dr yg gula2 dng lg satu tu eh?

    ReplyDelete
  3. nusha : hehe..nusha bkn peminat korean ehh..?

    hawiz : tak silap VIP dah ditubuhkan awal tahun aritu. . Yg dua kumpulan tu, entah bila pn tak sure...tp diorang fames sebab ramai yg kutuk2 mcm gay la, pakai dedah la...mcm2..hihi~ lagu pulak tak le kite penah dengar...hmmm~

    ReplyDelete
  4. Salam. singgah sini baca entri~ Nice blog :)
    Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

    ReplyDelete
  5. tak pernah tahu plak.... nanti la.da kesmptn layan.mint gak adam tu dulu.~Heee

    ReplyDelete
  6. tak pernah tahu plak.... nanti la.da kesmptn layan.mint gak adam tu dulu.~Heee

    ReplyDelete