expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, May 31, 2011

1st Luck Draw Giveaway KZNabihah Boutique

~STICKY POST~
(entry baru, sila scroll ke bawah)
KZNabihah Boutique (KZ NABIHAH ENTERPRISE 001954398-V)
http://www.kznabihah.com/2011/05/1st-luck-draw-giveaway-kznabihah.html

Untuk apa nih? Actually, ini adalah 1st Luck Draw Giveaway by KZNabihah Boutique. Di samping nak mempromote blogshop yang menarik perhatian aku tatkala ini.

Hehehe...saja, kalau korang adalah golongan yang suka online shopping, tak suka berasak-asak ke shopping complex, apa kata kita bershopping dekat BUTIK KZNABIHAH secara online..

Antara stuff yang menarik di blogshop KZNABIHAH ni antaranya, Blouse, Tudung Syiria, Kemeja, Dress, Maxi Dress, Beg, Legging, Jacket dan Clincher pun ada... Menarik kan?









Apa yang menarik lagi, mereka yang berukuran XXL pun masih boleh bergaya dengan stuff yang di jual tu. Sebab ada size untuk mereka ni..! Hokey...!

8 comments:

  1. hehe....ni pn nak sopping jg nih..tgu gaji masuk....heeee~

    ReplyDelete
  2. wah,good luck ea..

    tryla tgk cter nur kasih tu ea..

    uish,trpromote plak dah.. =p

    ReplyDelete
  3. cter sy termasuk nama kmu cik muda..

    http://nusha1706.blogspot.com/2011/05/cerita-kreatif-aku-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  4. hye2 thankz for join dear ;)
    jangan lupe letak link kami sebagai salah 1 bloglist awk tau =))

    ReplyDelete
  5. hye2....gudluck tau
    meh join my GA

    http://laylaluckystars.blogspot.com/2011/05/1st-ga-bintanghatyku.html

    ReplyDelete