Saturday, May 14, 2011

Hari Informasi UTM


Oops.. terlewat beberapa jam..! Harusnya pagi-pagi tadi dah publish entry ini... 
Apa-apa pun masih belum terlewat kan kalo mau pegi.! Kot lah kalau korang ada feeling mau sambung degree uupsss..! wrong information, sorry.! This is for pelajar Master and Phd ... Boleh lah jenguk sekejap dekat UTM, Semarak.

Okay, more information yang baru aku dapat dari seorang teman, bagi mereka yang sudah mempunyai Diploma in any courses, dan punya rasa untuk sambung Degree, kamu boleh la beramai-ramai menghadiri Open Day UTM yang akan diadakan pada 29hb Mei (Ahad) ini sahaja tau.! Bertempat di Bangunan Yayasan Selangor, Jalan Raja Muda Abd Aziz yang dekat Kg. Baru tau. Bukan Yayasan Selangor, Bkt. Bintang tu ye.!

Pada hari tu nanti, setiap jabatan yang berkenaan akan bagi tunjuk ajar, pandangan mana course yang layak korang pilih, yang bersesuaian dengan korang.. Kemudian korang boleh tengok banyak mana korang boleh transfer credit korang untuk sambung course Degree yang korang nak tu..

Hmm..macam-macam yang korang boleh tanya tau.!

Tapi, jangan lupa bawak salinan cert. Diploma dengan transkrip korang. Okay! JUmpa di sana...

5 comments:

  1. @ cik muda

    minyak,buh pd tempt tu..kuar kulit aje..

    yg gamat,kena makan..buh dlm air..

    p/s: cik muda,cmne ea nk wat yg kuar,anda juga mgkin meminati tu...
    yg leh tgk entry lame2..

    ReplyDelete
  2. kena p kat ustza tu..

    tp alhmdulillah,dh ok ni..

    kena kol dia dlu,then gtau pe mslh kt..t dia suh bw pe yg ptot.

    ReplyDelete
  3. hehe,okies2..

    dh dpt ilmu tu,pasti akn dikongsi!!!

    ReplyDelete
  4. ader tag anda..

    http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2011/05/first-giveaway-at-my-life-on-pixel.html

    arni last nya..

    ReplyDelete