expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, May 31, 2011

Hijab tuto with Hana Tajima.!

Hana Tajima.!
Cantik orangnya... adore with this perfect mix.!
Pemegang nama, Hana Tajima Simpson! Anak kacukan Inggeris-Jepun ini mencipta nama dalam bidang Fesyen Designer dan kini telah mempunyai label tersendiri ... MAYSAA, bersama-sama business partner nya...
Superb kan? Baru berumur 24 tahun dah ada labels sendiri. Tapi, sekarang ni aku bukan mau bercerita tentang diri dia juga siapa hubby dia... (dia dah kawin ye..) Aku mau berkongsi vids yang aku 'embed' dalam youtube ni..untuk tatapan kita bersama..mana tau kan besok nak pegi keja dengan style yang berbeza....


legnOte : kot lah korang bercita-cita nak ada sepasang dua designed by this girl... ayuh, bersopping dekat butik online dia di sini.... Pilih je mana satu yang menambat hati...

3 comments:

  1. blom smpai seru kot nk pakai gaya cmni..hehehe..

    cm xsesuai je =)

    ReplyDelete
  2. @nuyui a.k.a miss NUSHA lom terai keluar lagi... tp terai dalam bilik je..namun tidak ladik sebab mukaku sangat lah tembammmsss....hihihihi~,~

    ReplyDelete