expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, May 26, 2011

Alyah ; Kisah Hati

Meremang bulu roma aku bila first time dengar lagu ni Kisah Hati oleh Alyah yang gaya ala-ala Lady Gaga tu.. Jom, layan sekejap...sebelum pegi main badminton petang ni.. 

Hokay..! Ciaw...~,~


******
Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu
Hanya sempurnakan aku
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin tidak bersama
Hadir di angkasana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin tidak bersama
Biar ku setia menjaga cintamu

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

******
Nak Download?? -----> Alyah : Kisah Hati

6 comments:

  1. hmm..akk dengar 1st time aritu terasa jugak..huhu

    ReplyDelete
  2. hati perlu di jaga dengan baik.. soal baik dan jahat sebenarnya bermula daripada nian di hati..

    ReplyDelete
  3. wah glemer eh lagu ni sekarang..pernah dgr dkt satu blog ni aritu..

    ReplyDelete
  4. ha..kawan2 semua..best kan? kan? kan? kan?

    ReplyDelete