Monday, April 18, 2011

"Suaikenal NUSHA, Saya Nak Kenal Follower Saya"


Jom! Apa lagi? Ada rasa macam nak menambah follower ke? Meh kemari kau .... Ayuh kita buat satu entry tentang diri juga blog kita. Bukan tu saja, ceritakan sikit tentang blog yang kita follow ... Tak kisah la belOg siapa pun ... 

*****
Umumnya dah tau kan nama aku. Cik Muda (bukan nama sebenar). Sebelum ni aku ada cerita pasal diri aku kan... tak caya? Ang pi kat ------> sini (tekan ctrl + click mouse) <------- Tapi tak le fully, random sahaja... Tu pun cukup kan untuk kenal aku ngn lebih dekat ... Lagi pon aku bukan best mana pun. Kadang-kadang menyakitkan hati juga. Tak caya, tanya member opis aku~ Hehe.

Masa awal-awal aku main blog ni, secara suka-suka je. Tu pun sebab mengisi masa terluang. Lepas tu bila dah kenal dengan blogger macam REDMUMMY, Abg Ben, Cik Bulat, kawan-kawan blogger yang lain tu. Mula rasa macam "Gila lah diorang ni, dapat side income gile vaven.! Aku pun nak juga looo.." Tapi sampai hari ni, Nuff aku 0.25 sen je...Tak naik-naik. Hahaha~

Tapi tu semua aku tak kisah pun, sebab aku main blog ni pun sebab mau isi masa lapang bercerita apa yang aku buat seharian. Sebagai kenang-kenangan.

Aih, banyak benor cerita pasal aku pun tak best juga. Meh aku cerita blog yang aku rajin view  setiap hari aku datang kerja..

  • Korang perasan kan bloglist dekat sebelah kanan 'belOg Cik Muda' ni. Ha..nak tau, yang tu semua memang aku rajin baca hari-hari... Meskipun tak tinggal jejak ke apa. Tapi aku adalah pembaca setia mereka. Hihihi~
  • Nak bercerita satu persatu, kang kecik ati pulak yang lain kan... Tapi the most yang aku akan pergi ari-ari adalah PinkydBluberry... Sebab dia rajin update blog dia.! Dan rajin buat orang tensen sebab suka buat entry masuk password.! Kelas kau Maria~
Abis bercerita... So, sesapa yang nak menambah kenalan ke, nak fren-fren ke apa-apa je lah... Pi la view Blog Nusha... Dan join the club.. Rerajin datang blog kengkawan, insyaallah mesti orang rajin datang blog korang..Hehehe~
(Motip??...Non_adO) 

6 comments:

  1. tq yer cik muda...

    ok2,kt try wat cm cik muda ajr tu yer..

    tq skali lg..

    ReplyDelete
  2. ader tag kamu..

    http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2011/04/contest-kami-fotogenik.html

    ReplyDelete
  3. lola datang sini bawak kereta KELISA pink lola ,
    singgaH rumah KAMU , sambil bace2 entri .

    TERJAH DARI BLOG NUSHA

    *SECARA RASMINYA LOLLA ADELLA FOLLOW KAMUU*

    ReplyDelete