expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, February 2, 2011

25 Random Facts About Me

Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated. -------------------> ha, macam tu la kato eaa....

Entry ini terhasil adalah kerana tag dari adik yang comel nih, nickname nya ~kikilala~ ...

Jom, tanpa melengahkan masa....let's check it out.....!!


  1. Aku anak ke-2 dari dua orang adik beradik... Maknanya aku anak last la kan??
  2. Aku suka tido...tak caya tanya kawan aku tu....
  3. Aku suka gelak-gelak...
  4. Aku suka sakat budak kecik. Sebab bila mereke nanges semacam ada kepuasan dalam diri!!!! Warghahahaha.....~
  5. Aku suka makan durian.... Sebab durian tu kaler kuning!
  6. Aku suka kaler kuning . Kuning tu kiut taw..!
  7. Aku suka Pajri Nenas mak aku... Aku nak masak sendiri, tuk aku juge tuk org tersayang aku.. haa, ang suke pajri?? Bole la jadik orang tersayang  aku...!
  8. Aku suka Zizan Raja Lawak. 
  9. Aku suka buat muka limited edition...
  10. Aku suka kanak-kanak!
  11. Aku suka tengok padang yang kaler hijau-hijau, ada orang main layang-layang...main kejar-kejar... mendongak ke langit melihat langit dan awan bersatu dengan bahagia.... 
  12. Aku suka berangan!!!
  13. Aku selalu terkejal dan heng......!!
  14. Aku kalo marah, cepat je sejuk...bila orang dah  minta maaf! Wey, say sori je lah...bukan susah sangat pon... Meminta maaf tu bukannya menunjukkan rendahnya martabat diri kita, kekurangan diri kita.. tapi menunjukkan ketinggian budi pekerti kita. Berani mengakui kekilafan diri!
  15. Aku cepat rasa bosan.. Ni dah bosan dah nih... ermmm
  16. Aku lambat nak sembuh apabila terluka hati.. Jadi, janganlah mengguris hati aku ye...!
  17. Aku sangat kesian kalo ada orang jatuh, tak kire la jatuh tertonggeng ke, tersungkur ke... Nak gelak tapi tak sampai hati.. TAPI bile aku jatoh, budak-budak ni sume pakat gelak sama aku .. Tergamak kan diorang nih?? ....CCEM!! 
  18. Aku tak pandai nak pamerkan perasaan..
  19. Aku geli dengan cicak juge ular getah...apatah lagi ular betolll... Yackkkkk!!!!!!! 
  20. Aku seorang yang penakut...!  
  21. Aku tak reti bawak motor!!...Yayy..malunye!
  22. Aku harap aku akan jumpa seseorang yang sentiasa buat aku gelak, yang membahagiakan.. satu hari nanti!
  23. Aku tak rati masak.. wakakaka!!
  24. Aku harap aku dapat sambung degree. 
  25. Aku harap aku dapat kerja lain!!
Hmm..itulah aku...!!

Last but not least, aku wish kawan-kawan yang aku tag sudi buat "25 Random Fact" ini supaya kite lebih mengenali dengan lebih rapat ...dari hati ke hati!! Arkkk....~,~weee

6 comments:

  1. im da 1st one..hehehe...okey2 t i reply ur tag ek..hihihi..;-P

    ReplyDelete
  2. hai awak..
    saya dah kena tag ni dulu..
    boleh la kalau nk bace kt sini ekkk..

    http://asleenda.blogspot.com/2010/12/25-perkara.html

    nyway, tenkiu tag saya ehhh...:D

    ReplyDelete
  3. pincess : yay....jom!

    leen : okay . ti sy view..!

    ReplyDelete
  4. haha..kalo semapt aku wat ek..tapi tak leh janji le ek..maaf..trimas sudi jgk tag aku..terharu ni..eheh

    ReplyDelete
  5. salam cik muda..dh sttle,soei lambt..

    ReplyDelete