Sunday, February 13, 2011

I'm back...!

 Yay... penat beb..!

Bershopping sakan dengan Scha. Padahal Giant Puchong je.. Huhu. But, kalau dah perempuan tu..perempuan juga kan?

So let's tengok apa benda yang aku meroyan sangat nak beli tadi ye...!!! jom...


Shampoo ngn almari...RM20 sahaja...!!! Jimat kan?? Heeeeeeee....~,~

Sambung sikit  lagi.....

Lepas saja bershopping, kami balik ke Putrajaya semula. Tapi sempat juga menyinggah dekat Karnival Wow!! di Presint 2, Putrajaya.

Macam-macam ada dekat sana, antaranya pameran kereta ferrari, pameran kuda.. (tak silap aku penganjur tu membenarkan sesiapa mencuba menunggang kuda, tapi perlu ada bayaran rasanya...Sori, aku tak berapa sure. Aku cuma lihat dari jauh) Artis pun ada juga yang hadir! Masa kami sampai tu Adam tengah membuat persembahan lagu baru dia, boleh bah kalau kao...!! Haha...

Beberapa minit kami sampai, hujan turun.. Hah! Apa lagi, cepat-cepat la kami balik..! Tak sempat beli apa pun.. Dari jam 1.30pm kami keluar, baliknya jam 7.00 malam...~ Huish, sakan!!

2 comments: