expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, April 9, 2011

Segmen : Mahu Jadi Diri Sendiri


Aku baru berkenalan dengan deq nOn ni..Yang namanya NurLiyana tak silap aku... Sesambil view blog dia aku baca satu entry yang macam siyokkk je kalo kerani kerajaan ni buat malam-malam! (Takde motip..!) Aih...~ 

Actually dia pun join dari ini bukan blog pascal!.. Gigih nama blog dia ye! Tapi kelasss, comel...

Segmen : Mahu Jadi Diri Sendiri ni memerlukan ketahanan fizikal dan mental aku untuk menjawab beberapa-persoalan pasca PMR gitu... Yang mana antaranya macamnilah bunyinye....


 ruang di dalam rumah yang menjadi kesukaan kamu?
(toilet...hehehe...aku selalu saket prot kak..!)
 pengalaman pertama kali bersama sahabat karib kamu?
(kutip sampah masa darjah 1 sebab tak siap keje skolah...)
 tabiat buruk kamu yang cuba diubah?
(ahhhaa...korek idong! Aku yakin dengan jawapan ini..)
 jika kamu menjadi guru sekolah, mata pelajaran apakah yang akan kamu pilih?
(bahasa tamil? mencabar taww...)
 bagaimana kamu memujuk / menangkan rakan kamu yang sedang menangis kesedihan?
("ko sedih? kalo ko sedih aku pun sedih juge...jom tgk cite industan nak??")
 apa yang akan kamu lakukan apabila berada dalam keadaan marah?
(aku cekik sesape je yg lalu depan aku....hahaha, kejam!)
 lagu rakyat atau lagu kanak-kanak yang cukup kamu gemari?
(njet..njet semut...sape saket naik atas....version kak limah ---> klik sini)
 lelaki / perempuan idaman kamu berada di depan mata, apa yang akan kamu lakukan untuk menarik perhatiannya?
(tak buat pew pon...diam-diam suda...tu kan lebih baik..!)
 mata dan bibir kamu, mana yang kamu rasakan sering menarik perhatian orang?
(mata yang juling dan bibir yang juih...seksiiii!)

3 comments:

  1. ai? nama blog saya pn ada kelas tersendiri kaa?? tq babe.. hehe..

    lucu jwpn kmu semua ni taw.. heheh..
    kena suh kutip sampah arr..
    kalu bley ilangkan laa tabiat korek idung tu.. nda manis.. ahahaha....

    jom share dgn yg d cni..

    http://miszydian.blogspot.com/2011/04/hanya-satu-ucapan-terima-kasih-buat.html

    ReplyDelete
  2. yup2 betul kata miszdian kita tu ^_^ papepun salam perkenalan ye huhu...nice to meet u...eh, nice to know u..huhu..bile masa kita meet...huhu..^^

    ReplyDelete