Thursday, April 7, 2011

Ada apa ... Dalam Botol?

Bila aku baca entry terbaru 'TONTONFILEMtentang filem arahan Khir Rahman (yang emangnya korang tau dia ni sikit lebih kurang otak-otak Awie, Afdlin, Adlin kan) yang tiba-tiba diberi amanah untuk mengarah sebuah film  (sebutan ala-ala Yusof Haslam sket..) serious... Rasanya memang mencabar kredibiliti beliau.. (aihh)...Dalam Botol, terdetik pula rasa semacam nak pergi menonton filem ni! Jom baca sikit review yang dibuat oleh Fadz nih...

"Aku mengaku, aku mempunyai perasaan yang berbaurberkenaan filem ini. Tetapi setiap kali orang bertanya kepada aku jika mereka patut menonton filem ini, aku kata, "Pergi tonton!" Ya, pergi tonton. Begini, aku percaya, filem, bagaimana murah atau mahal pembikinannya, diciptakan untuk melalui proses tontonan...."(..selanjutnya)



So, anybadi yang into nak ajak aku tengok film ni?? (Aih!) Gigih la kan nak ajak aku.. Konsepnye! 

_______
legnOte : Norm datang bilik aku (bilik hokey!!) ajak karoke? Kao igt sore aku sedap ke??? Haiii~

7 comments:

  1. hmm.. ntah bila la nk tgok wayang... dah ade anak ni lg la.. azie! ko jaga ika, aku nk gi dating ngn laki aku.. hehehe

    ReplyDelete
  2. bilik??itu kalu nape xkasik aku dOk kat krusi??giler penat aku berdiri aw??...hahah
    wei jOm je ah???!!!!karOk sOk...xpOn tgk citer cun kul 1230 tghari...kema da tgk..geram lak aku haihhh

    ReplyDelete
  3. amoi shanteq@ bole saje... kot kalo ko mau bg trus ika pon aku sanggup jaga...hihihihi~

    tassukecekelat@ aih, bilik aku jenis tetamu bawak kerusi sendiri..aku tak provide kerusi..hihihi...memang style lah!!

    ReplyDelete
  4. apa kate ko blanje akak nengok esok.. mau?

    ReplyDelete
  5. nak nak nak besok ea... tp akak punye duit bg kat kte tolong bayarkan dekat konter tiket..hokey??

    ReplyDelete
  6. nak tunggu cite aku bukan tomboy huhu

    ReplyDelete