expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, April 4, 2011

isu : Dah Remove...!

Ada yang kata bubuh widget lagu bagai tu menyusahkan la, serabut la...lembab nak upload la...macam-macam. Sampai kadang-kadang ada yang ''Hilang Sabar" tak sampai separuh page depa appear da tekan butang "X" kat atas kanan paling hujung sekali tu..... iye ke? Kamu..kamu..kamu perasan tak yang aku dah buang aku punye widget lagu tu dah TI-ADA? PERASAN TAK? PERASAN TAK? Tak?

Kesian tul dekat aku. Tak pe, cuma nak tanye je.. Selama nih memang rasa serabut ye ngn lagu yang keluar tu setiap kali view belOg 'Cik Muda' nih? Betul ke?

Baik bubuh lagu ke tak? Aku tanye nih!! Jawab lah!

6 comments:

  1. aku xpenah tegor kau lau letak widget lagu..sbb aku rasa lau bukak page ko xde pon aku dgr lagu??
    tp bile aku bukak page cik puteri..kuar lagu suara ku berharap..mmg semak dan serabut..sbb kekadang mase bukak page tu aku mmg tgh dgr lagu kat real player..so da dabel..!!!
    xpun time aku x cucuk earfon..bukak page ade lagu...sound kuat lupe nak slowkan....kan ker terkejut lau tetb kuar suara...cam tuh ah...
    so kesimpulannya..xyah letak lOrh...heheh..~

    ReplyDelete
  2. memang serabut..poning kepalo den..tp aku suka lagu tu..aku mau aku mau!! =p

    ReplyDelete
  3. boh jelaaa...biaq p la klo org rs serabut...aslkn tuan punye blog suke...opsss

    ReplyDelete
  4. saya pun tak suka bubuh lagu dalam blog. sebab bukan semua bloggers suka dengar lagu. lagipun citarasa org lain2.

    ReplyDelete
  5. hmm....rasanya kalu xde lagu....lg rileks je leh lama kat blog tu kot..huhu

    ReplyDelete