expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 20, 2010

New Home!

Bosan lak malam-malam ni... Nak update n3 macam tak de apa yang nak diceritakan...  Hmm pe kata aku tunjukkan gambar yang aku amik masa baru-baru masuk rumah baru, new home!~


erkk... bukan ni.... Tapi yang ni je..... wahaha~

Kalo yang atas td tu lah, sure malam ni ada yang bakal tiba kan..~ **licin..


Sekitar pemandangan dari tingkat ataszz...
Lorong Haji Taib...eyhh~



Untuk kanak-kanak yang berumur kurang daripada 10tahun tu, layak lah mereka melepak di tempat yang selamat..

Pink la pintu dia...huhu~

ni baru lepas siap kemas sket-sket...
Ha, gitu ler rumahnye, kaler tema hijau itu menawan... Meskipun pintu depan kaler pink tak hengattt.. 

**Langsir di sponser oleh Cik Dah, Taman Melati..Sekian~

______
legnOte : raya thn depan, jemputlah datang rumah ye...huhu~

2 comments: