expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, December 30, 2010

Congratulation Harimau Malaya!

Rata-rata aku baca dekat blog kengkawan..... Sana sini bercerita tentang kemenangan Malaysia ke atas Indonesia. Kalo tak caya pegi la dekat semua url tuh...

http://0rangkampung.blogspot.com/2010/12/penantian-14-tahun-berakhir.html


http://oodeng.blogspot.com/2010/12/proud-to-be-malaysian.html


http://admiralhafiz.blogspot.com/2010/12/malaysia-kalahkan-indonesia-aggregate-4.html


http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/12/y-gembira-chakde-malaysia.html


http://ejaja.blogspot.com/2010/12/malaysia.html


http://syamilhafiy.blogspot.com/2010/12/malaysia-juara-piala-aff-suzuki-2010.html

Ada lagi.. Banyak..tak tipu!

Macam-macam pendapat, macam-macam cerita. Jadi, make it short.. aku tak payah la nak cerita lagi kan..

Cumanya, ada satu story  juga blog  yang menarik minat aku... Iaitu ... Sila tekan http://jejariruncing.blogspot.com

Dah tekan?  Haa..kepada diehard Incik Khairul Fahmi Che Mat, SILA AMIK PERHATIAN YE...ITU ADALAH BLOG CINTA HATI DIA..HUHU~ Bertuahnya dia.....hiiii!

Nice!! Aku suke..dah jadi follower pun...ngehehehe~

Yang ni pun nice juge.. Page kakak dia...

http://eringilegambar.blogspot.com/

Apa pun, semoga mereka bahagia dan berjodohan gitu..huhu~ Dua-dua comell!!

2 comments:

  1. ye lol.... Semua blog kekawan hot cerita nih..sampai tak tau mana nak baca dulu..heee~

    ReplyDelete