expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, December 24, 2010

GA Malek Ku . . . Strawberry Earphone

Huhu..Tajuk dia memang layan.. Tajuk nama boss ku..mcm kelakar jew... Neway, tak kira mau join juge sebab hadia macam best ... STRAWBERRY EARPHONE! Layannn~

Cakap banyak tak mau... Jom kita lihat apa syarat-syarat penyertaan dio yo??

http://sayasukamalek.blogspot.com/2010/12/ga-malek-kustrawberry-earphone.html

Ai copy je la T&C dia ye :
1. Jadilah Follower Blog ni..keh3..   (   /    )

2.Buat satu entry bertajuk. "Giveaway Malek Ku..Strawberry Earphone"     (   /    )

3. Sertakan gambar contest ni dalam entry anda dan link kan ke entry ini  (   /    )

4.last..letakkan banner contest  ni di sidebar blog anda...   (   /    )

5 last but not least..hehe.. tinggalkan link entry dan email anda kat ruangan komen ni..senang nk p nengok     (   /    )
_________
legnOte : Nak menang Earphone Strawbery?? Click sini!!!

No comments:

Post a Comment