expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, July 19, 2011

Segmen : MY FAVORITE PHOTO AND WHY

Ini semen yang simple !
By : MsRed
(Click pic untuk join)
ini favorite pic aku! Gambar zaman sekolah menengah.! Kira season finale la kalo dalam Glee.! Muekekekekeke!


Cuba teka aku yang mana satu? Kihhhh... >__< !

Pic ni istimewa sebab.... Aku memang tak akan dapat kembali semula ke zaman glee-glee ni..! Zaman baju sekolah dengan kasut Pallas Jazz. Zaman nakal2... Zaman gaduh2 manja dengan member satu kelas sebab dia dapat markah Add Maths dengan LK tinggi dari ko, zaman dimana semua satu sekolah tu panggil ko akak.! Pecerooohhh blagok. Zaman ni juga, adalah zaman kegemilangan... Semua cikgu kenal ko..! Cakap je nama, mesti tau ko sape. "Owhhh...! Yg selalu sampai lewat tp selalu terlepas tu." Hihi....sbb member aku semua pengawas yg mcm mawas. Zaman ni juga aku mula kenal apa itu, kawan suka duka.. Kawan sejati... Dan, kawan-kawan inilah yang kekal hingga ke hari ni.! Thanks to all, friends!! 
Pada tahun ni juga (2001), sorang kawan aku pergi menghadap yang Maha Esa, bila terlibat dalam kemalangan jalanraya time dekat nak SPM!! Al-Fatihah untuk arwah... T__T

__________
legnOte : Ramai yg dah berumahtangga.!

8 comments:

  1. cik aze,

    nakal ni masa ssekolah...hheee...skang nakal lagi tak?

    bila pulak nak berumahtangga?hheee

    tengs yea sudi join...

    ReplyDelete
  2. アヌム ちゃん ;
    ye lol....zaman sekolah memang paling menarik.! esp form 5...masa tu kan dah anak dara btl..hihi...

    p.s: sampai la ni aku tak tau nama sebenar awak.! hihihi~

    msredcheesecake :
    sekarang tak nakal sangat dah..baik suda..hihi~
    berumah tangga...errr tangga ada MsRed tapi, rumah dia batu bata semua lom cukup nak bina..khikkk >__<

    ReplyDelete
  3. keciknya gambar .. cam ne nak teke

    ReplyDelete
  4. zaman sekolah masa terindah =)

    dtg singgah dr segmen sama

    ReplyDelete
  5. zaman sekolah adelah zaman yg terbaekkk :)

    ReplyDelete
  6. iPai :
    lol...tekan le dekat gambar tuh..huhuhu~

    MerLe:
    yep! zaman sekolah adalah zaman terindah.

    syarifah addawiyyah:
    betul3..hee

    ReplyDelete
  7. zaman sekolah..hehehe..kenagan terindah..singgah dari blog msred..

    anis na ajak join GA nie..kalau free free join la erk..

    http://anismelon.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

    ReplyDelete