expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, July 21, 2011

Rentetan SEGMEN : Kami Sayang Teman Blogger (selama 3 hari nih..)


OK!
Hari ini adalah task finale.! Kalo dalam Harry Potter, ni kiranya  "It All Ends" punya part lo..


Meh aku review semula from the first dulu.! Mula aku join semen ni by; NINIE AZRIENAdepa suh pilih kenalan blogger yang paling rapat. Dan kemudiannya dia listkan contestant seramai 55 orang tak silap aku menjadi 5 kumpulan. Bagi task pertama ni.. Penganjur meminta kami semua terjah setiap blog dalam team masing-masing dan berikan kata-kata ringkas - Kiranya sebagai penghargaan dan salam perkenalan lah..gitu. (Yeke cik penganjur? erkk..) Task pertama aku setel dengan jawanya.! jayanya! Dan aku mendapat ramai kenalan baru antaranya, subieymerle87 ---  Finaz ---  DEARKED --- Apa!!! Bagi Idea... dan beberapa lagi.! 

Setel first task, aku di suap dengan semen kedua yang mana ia merupakan sequel (kononnye... nk sedap ayat) dari semen terjahan pertama tu.! Dalam task ke dua ni pulak aku diberi mandat untuk kengkritik mengkritik setiap blog teman-teman yang satu team dengan aku.. Aduhai... Mencabar sikit dari yang awal.. Dalam task ni, aku berada dalam team 3 dengan ipai-ansfaishablogger menjerit dan beberapa lagi lol... Means kita tak kekal dalam satu team tu je taw..! (cool la cara penganjur ni.. !) Untuk sequel yang ni, aku juga berjaya menarik hati penganjur.. (aihh..meraih kutipan undi nampaknya!) ~

Dan, semalam, tamatnye 2nd task.! 
Now, bermulalah semen terakhir. Dan akan berakhir pada jam 10.00 PM / 21 JULAI 2011 !!! 

Let's Chek It Outttttt!!!!


2 comments: