expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, July 6, 2011

"PENCARIAN CIK EN DAN BLOG"

Dalam bosan-menbosankan diri ni aku terkesima dengan satu entry yang maha menarik dari Nuyui... (menarik sangat ke pada pandangan mata korang?) Oh..mungkin pada aku je kot...~ Takpe!

Macam ni, tadi lepas siap kerja-kerja pengkeranian oporasi, aku sangkut dengan satu kontest.. Owhh! mungkin boleh dikatakan Pencarian Bloglist Cik En.!


...yang mana memerlukan ketahanan mental aku untuk meng'klasifikasi'kan warna tema Belog Cik Muda juga apakah yang menarik dalam  Belog Cik Muda ini... Fuhh..! 

Apakah? 

Biru ke Tekois? Atau Rojak? Hmmm... Korang rasa?

Aku sendiri tak pasti, tapi aku pilih kategori ini lah....

...BIRU...  hitam (as suggested of contest owner)  ...okk???

Hmm....ok ke Cik En????

Apa yang menarik dalam Belog Cik Muda ni?

Entahlah... Aku sendiri tak dapat nak pastikan.. Rasanya tak menarik kot untuk Cik En walking-walking..... Sebab blog aku BUKAN blog Tube Lawak atau Isu Semasa, tak juga blog DIEHARD FANS, juga bukan blog FESYEN, STYLE N GROOMING... blog BISNESS apatah lagi... yang ada cumalah CERITERA tentang kehidupan aku...kawan-kawan juga kehidupan sekeliling yang aku lalui selama 27 tahun ini...yang mana ia akan menjadi transkip anak cucu cicit aku sebagai rujukan siapakah nenek dia dolu2...! hahhaaaa... "nenek kao blogger dulu2...tapi tak le fames mane..." 
Erkkk...~ Kao ado?

8 comments:

  1. boleh la boleh (sambil guna style cakap jarjit dlm upin ipin) asal ada kaler biru boley la ..hahahah
    tp cam byk kaler hitam jer..backgroud belakang hitam kan?aatu cik enpunya pc xleh nk tgk backgroud dia

    ReplyDelete
  2. hitam la kot..backgroud hitam..huhu

    ReplyDelete
  3. alright..!! Theme dah tukar kaler HITAM..!!

    ReplyDelete
  4. ops terlepas pandang2..ok2....cik en tukar...sory yek

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen cik en..gud luck ya :)

    ninie join juga..jom usha =)
    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/pencarian-cik-en-dan-blog.html

    ReplyDelete