expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, July 20, 2011

Segmen : KAMI SAYANG TEMAN BLOGGER -Terjahan Kedua

Yeee haaa!!!

I'm ready for the 2nd round.!

Jom cheq it aouttttttt!!!!!



Untuk 2nd round ni, Ninie Azriena cakap, peserta perlu mengKRITIK team sendirik punye Belog? Ahaaa....Apa? Kritik macam pengkritik AF ke? Aiyooo...~

Tapi yang paling penting, ko letak header dia dulu... Kang sat gi disqualified plak, kan.! **Meratap.. Tak boleh nak teruskan perjuangan suci ni.!

Untuk task ni aku mulakan dengan Belog ini..

Reminiscence

Dey.! Mamat ini aku ada follow dia nih.. Ada..ada....! Aku ada baca satu entry dia pasal dia kene virus dari FB.! Gile lah sekarang ni, macam -macam cara yep nak pedajal orang.! Tp seb baik ko ni kire hustler kowt.. dalam bab-bab menentang kejahatan sebegini.! Hiyarkkk..dishhh~ Nak kritik pe yep? Semua okay lol dengan Blog dia..! Lelaki kan... Takkan le nak bubuh L.O.V.E yang turun mencurah-curah tu  tak pun Salji memutih ke kan...~ **sentap hati mak nak..~

Ok, skang kite zass dekat belog yang ni pulOk..! Apa yang menarik dalam belog Faisha nih, 

Pada mulanya faiSha@Ummi berada dalam team pertama, sama dengan Nuyui a.k.a Miss Nusha yang suke minom air soya abah dia tuh..(hhiiikkk) . Kendian jodoh dia ngn aku lak, so same la aku team ngn dia..! Dalam blog dia ni, gile raaa reee banyak dia join contest.! Aku rasa dia boleh buka satu lagi Blog untuk contest je.. Lagi nampak cooL.! Hmm...cadang je nih...Hihihihi~
Wooopsss...nanti-nanti.. Belum abis lagi la part dia... Aku tertarik dengan entry dia yang ini. Pasal imam muda lah.! Ummi punye pasal, aku berusaha download lagu tema nih. Bukan pew... Actually aku tak tau pe ke nama lagu tema imam muda tu..Wahahahahaha~ Layan Zasss!!!

Dear Diaries adalah kepunyaan ~IZ~ ... Muekekekeke! Kenal dah yang ni. Sebab dia one of my team masa 1st round dulu! Yep... Before ni, aku bulum lagi bercerita tentang bog dia kan... Cuma yang aku tau dia dah pun berkahwin dan dah pun punyai anak. 3 orang.! 2 gurl, 1 boy..! Akak ni pun banyak juga blog contest yang dia masuk.. Hmmm..~ 

Jom pegi blog ni pulak.... Blog kepunyaan kinderBuana.!

Datang je blog ni, Arghhhhhhhhhh!!! Bukak je Arghhhhhhhhhhhhh!! Semua Arghhhhhhhhhhh!!!  Sebab??? Arghhh.... Blog dia punya nama adalah;


Arghhhhhhhh!!!!!!!!

Muekekekekekekke~~
Penat jerit.! Apa yang ada dalam blog dia selain jerit menjerit bagai KL Menjerit? Dia kata dia newbies.. Tapi, viewer dia juga paparan unik nuff dia mencecah ribuan pengunjung.. Macam tak caya lak aku..! Ada satu entry tu dia cakap dia baru je 17 hari menjadi seorang blogger. Phewwww!! *__* pensan mak nengok.! Yang aku ni dah 3 tahun, viewer nuff tak de la sampei cecah ribu-ribu.. Ni yang aku nak tanye nih... "Dek.... ko guna kuasa enjen ape? Ron 95 ke 97? Ke ko pakai Shell V-Power, dik??" Erkk..~ Blog dia simple je mcm orangnya... Aku suka, sebab clean je blog dia.! 


Ni adalah blog yang terakhir aku kritik (kritik ke cara aku nih?) Nama dia nashanadzAkak ni le yang pertama--tama datang bitau second round punye segmen dah launching... (ahaiii launching kau..!)  Ngalahkan tender aku yep..! Hihihih....
Nashanadz pun suka berkontest.. ! Cool lah.. Nanti yep, kalo aku buat kontes ke GA ke apa ke, kalo diorang ni tak joint siap baik...Wahaha...Paksa rela.~

Ok jom la, ape lagi terjah la sekali lagi blog dia untuk hari ini... aku dah yer... Cuma tak tinggal comment je lagi... Sat noh.....!!!! Komen entry terbaru mereka sat lagi.. Hokey, Chiaw cin cau..~~

_________
legnOte : Hai, comelnyewwwwwwwwww kamu nih.!  *wink wink*

11 comments:

  1. hi..
    finaz dtg lg..
    terjah kali kedua..he3.

    ReplyDelete
  2. amboi2..suke perbaih air soya abah ea..ok2..diakui!! hakhak..

    kenal2 ngn blogger baru..jom2..

    ReplyDelete
  3. ninie dtg nie..
    nice job dear..settle task 2
    wait for the next task this night ok :)

    ReplyDelete
  4. finaz :
    ai finaz..masey datang yep.!

    yui :
    hihihihi...jgn mara naaa.....

    ReplyDelete
  5. ninie :
    gile gigih ni nak buat curik2... hihihihi.... oopsss, ada lagi task? giler lah!!!

    ReplyDelete
  6. abg dtg melawat teman2 blogger tersyg! ;)



    pssstt**alamak ai,blm siap lg task ke2 ni.bz hrni! ;(

    ReplyDelete
  7. task terakhir dari segmen ini..

    entri khas buat anda,,,terjahan dari kumpulan 6

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger_6459.html

    ReplyDelete
  8. haa,yg terakkhr dh mnjelma..

    jom2 reka pantun..

    ReplyDelete
  9. heheh .. terima kasih review .. heheh .. semput hati mak nak baca .. takut2 ada yang tak elok kan .. heheh

    ReplyDelete
  10. nampaknya dah besar tulisan..ok yg sesuai iz nak baca pn senang ..terang dan jelas...hehee

    ReplyDelete
  11. cik muda..
    di mana anda..?he3.
    sy bt pantun utk anda..

    ReplyDelete