Tuesday, July 19, 2011

"SEGMEN: KAMI SAYANG TEMAN BLOGGER, TERJAHAN PERTAMA"


Wey, kan semalam aku ada join satu semen nih, rupanya bukan setakat tu je dia punya semen. Tapi ada sequel lagi... Entry aku harini adalah sequel dari semen semalam.. hmm~

Kesinambungannya adalah Terjahan Pertama oleh DIRI SENDIRI di GROUP SENDIRI.! Nak tengok aku berada di team yang mana, tengok dekat SINI!

*****
Terjahan pertama adalah blog budak Fattah ni.. Actually aku dah terjah awal dah masa dia baru hantar url lagi..hiiii..~

http://zulfattah.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-rakan-blogger.html
Kendian, pagi ni bermula sesi belog-membelogwalkin' aku. **erkk...amk masa sikit-sikit yep nak buat BW nih.!


nanakimie

Nick dia Nana.! (mcm Nana AF je.Hii~) Umurnya baru 22 tahun.! Mudanya adik nih..~

Blogwalkin' ketiga aku adalah subieymerle87. Blog dia ada pet lol..Comel je...Baru sat tadi aku bg Pet Luna dia mamam..Hii~

..Di Alam Maya..
*****
Errkkk...ada sorang opismate aku mau datang mamam dekat meja aku.. ! (Baru nak breakfast katanya, haiyaaa~~) .. 
*****
Okay, jom kite terjah dekat belog Finaz pulak ep... Budak comel ni katanya baru umur nak masuk 22.. Ishh..muda2 rupanya budak2 ni kan.. Terasa la pulak kertu nye aku.! Dok baca belog dia, aku pun berjalan juga ke blog teman alam maya dia yang dua orang tu..dan  follow sekali..~
Fearless to Speak Now - Sofea Lang

Lepas lepak dekat belog diorang tiga, aku jalan lagi ke blog yang ini...
Kisah Marina Fazli
Haa...dia ni la yang baru pertama aku jumpa, umur lebih kurang baya aku.hikhikhik..~ Salam perkenalan.! 

uikss??
Okey, yang ni pulak... kan...
Dia nih DEARKED yang cool.. Kenapa aku kata giitu? Sbb dia yang first terjah aku dulu dalam semen terjah pertama. Pastu aku BW blog dia, kendian terus terpikat-kat-kat dengan header dia yang sempoi dan colourful of life..! Hihihi~

Jom, pegi sini pulak...

Nama dia ~IZ~ sempoi kan.. umur 10 + 10 +10 + 2... Sudah berkahwin.. 

******
Arghhhh.....fenat...!
Jap g sambung lagi eh... Sebab bos angkat suda panggil!!!

******
Apa!!! Bagi Idea... adalah salah seorang blogger dari team aku.! Apa!! Bagi Idea punye blog kaler pepel, Apa!! Bagi Idea punye header sangat sempoi... Apa!! Bagi Idea aku suka entry ko yang nih....khik! >_<..hihihi~ Rehat jap... Ada lagi 2 je blogger aku nak terjah sambil baca entry diorang.
new bloglist

msredcheesecake

MSRed Bercerita... tentang Habit Menjelang Ramadhan . Punca air liur aku meleleh. Lazatnye.! MsRed, hantar ke putrajaya sikit boleh?? Hukhukhuk~~

Last but not least... (Betul ke?)

Sambil dengar lagu Aishiteru dari PC AstroBoy yang dah insaf... Aku blogwalkin' blogger terakhir untuk hari ini.. Heeee....

salamesrabadikhlasepenuhati

botetdingdong, uniknya nama ko dik..Baru umur 20 tahun ... Perghhhh.... Muda sey.! Selamat berkenalan....

Yeeehaaaa...!!!! Tamat suda... Mau sambung key in data plaks... Nanti Boss angkat mara..! Choiw dulu yep.... Bagi semua yang aku terjah tadik, SALAM PERKENALAN buat korang semua... Jangan la tak datang singgah sini yep..! Rajin2 le tangan tinggal komen kat sini..!! 

Sekian~

_____________
legnOte : Arghhh...Aku lapar.! Siapa kampung dia ada buah duyan? Aku mao datang...khik.. >_<

12 comments:

  1. check !!
    settle aktiviti 1
    tggu aktiviti seterusnya ye..
    congrats and gud luck :)

    ReplyDelete
  2. ewah..terjah btoi ni..heheh...

    ok2,yui mai terjah la ni..ngeh3..

    ReplyDelete
  3. p/s: xlewat komen!! tu la,mane satu ntah..beza zxseberapa..tp org kata lau ader prob,auto pyh sikit..aish..

    ReplyDelete
  4. cik en x sempat jalan2 lama2 kt blog dorang...jalan2 baca entry jer jap

    ReplyDelete
  5. p/s: ceh..xpe,hbs,abah beli yg laen..pastu hbskan lagi..then beli lg..smpai MUAK..wakakakak..

    ReplyDelete
  6. p/s: bg kt sedapla soya itu..lemak berkhasiat+ tmbh lemak di perut..wakaka..

    ReplyDelete
  7. p/s: disarankan sebelum cmpur dgn cincau,minum gtu aje dlu..

    takut rase len lak..sbb soya tu mmg pekat mableess!!!

    ReplyDelete
  8. as salam..assigntment kedua by Ninie
    salam perkenalan dear...

    ummi no.2 kumpulan 3
    kritik sikit bleh x...hehehe

    jom kita berlumba2 buat yang terbaek tuk segmen nie...think positif ya

    ReplyDelete
  9. aktiviti kedua habis esok jam 9 pm!! cpat!!

    http://nashanadz.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger_20.html

    ReplyDelete
  10. salam kenal dari kumpulan ketiga terjahan kedua..:)

    ReplyDelete
  11. Genk melakukan terjahan kedua di sini..
    Heheheh..datang dari kumpulan 5

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger_20.html

    ReplyDelete
  12. Genk melakukan terjahan kedua di sini..
    Heheheh..datang dari kumpulan 5

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger_20.html

    ReplyDelete