expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, March 19, 2011

Raja Lawak Season 5

And the winner is...... M.A.N...!!!!!!

Meski pun beliau tak kacak tp beliau lawak... thehehehe~
Actually aku tak tgk pon final RL5 tadik, cuma my pren yg tlg hapdate result dia... Al-maklum akak ni mana ada piring kuali berbayar bulan tu kat rumah.... Harap kat umah sewa putrajaya tu je lah... Tu pon siaran tak berbayar punye... hehehe~
Untuk tempat kedua pulak jatuh kepada saudara R2...
diikuti kumpulan Balas
di tempat ke - 3... Tahniah untuk semua pemenang!

Terima kasih juga kepada Cik Pwincess diatas sumber maklumat sohih yang di bekalkan..! 

So, time rivision lah.... besok aku ada test untuk sabjek Microcomp.
Wish me luck ye!!

No comments:

Post a Comment