Monday, March 7, 2011

Jangan Pandang Bos Sebelah Mata..! Hmmmm...~

Pegi merayap kejap tadi.....hmmm! Mana tak, bosan sangat dah dok cop-cop dokumen tu...  Suddenly, mak incik datang minta tlg tengokkan punch kad ngn cuti dia tuk next week, amik kesempatan la berjalan ke unit depan... Tapi, tak juga setel sebab akak jaga cuti adalah MC hari ini. Kemudian,... Ehh...ada pulak terusya jejaka kacak sikit bertenggek dekat partisyen kak Mazlin.. Nampak maca orang luar, pakaian pun tak formal. baju kotak-kotak kaler biru... Siapa??? Bos baru kah?? Errr....bukan kot. hehehehe~

Dekat punye dekat, amik kaw...S.E.N.T.A.P!!!

BOSS SENDIRIK !!!! Aihhh......

"Erkk..En. M****, igt siapa tadik..."
"Nape ingat siapa?"
"Ehehehe...igt ada org baru masuk ke...En. M**** nampak muda remaja..ehehehe~"
"Nampak muda eh..." sambil betol kolar baju..~

Salahkah aku?? Actually, depa nak pegi pemantauan arini...tu pasal pakai macam tu.. Aih..!

Aritu pun dah terkena sekali, ni lagi sekali.. Yang haritu punye cerita, masa kami adakan jamuan apekebenda lah, sesaja unit kami nak chill dekat Kepci bagai... Lalu sorang mamat naik Yamaha Ninja kot, kaler biru... (tak berapa nak sure lol)


Yang aku dengan Ily, apa lagi kan... Dah lalu depan mata... Segera lah usya katak...! Zassss...dia kona trus parking depan Kepci... Layan arr mau tengok agak-agak boleh blah ke kan... Sekali buka helmet....


Owhhhhhhhhhhh ....my ......... BOSSSSSS...!!! Tensen betul!!
______________
legnOte : Sila beradap sopan dengan Bos sendiri..jangan nak terai-terai  eh hehehe~

15 comments:

  1. hehe..selamat bOss tuh da kawin!! lau x nk gak grapp skali..=P

    aku penah pinjamhelmat die..haha..tp mse tuh xtau la die bOss besO hang..

    ReplyDelete
  2. akak jaga cOti bukan aku ker???ni adik jaga kad ketik kan????len kali kasik betOl okeh????terbatuk batuk akak jaga cOti ni ha...atOi..!!!
    hahaha... n i nOe sape itu en.M!!!kih kih kih...~~

    ReplyDelete
  3. hehe....yg mula2 tu akak leh agak...tpi yang last tu sapa ha?...xkan DK nek motor kot...hmm

    ReplyDelete
  4. ~..cik PriNCEss..~ ang grabbb ke dia ms pinjam helmet??? erkkk.....skendel haaa!!!!

    tasukeecOklat ~ kak apni laaa....

    shriza ~ atas ngn bawah tu org yg same la kak... Pak incik, naik ke motor? Dia layan keter je kak....

    ReplyDelete
  5. jejaka kacak baju kotak2 ??? muda remaja ??? wow....u pakai spek ke lense hari nie?adik manis.....u punya mulut manyak manis....!

    ReplyDelete
  6. c.asya ~ aih..... tak keruan...kihkihkih...~ pakai, tapi silau sket pepagi nih...

    ReplyDelete
  7. itu contact lense kasi order yg ada silau punya.....kalau pakai yg takder silau memang penglihatan kita kdg2 x betul & x leh dipercayai 100%...saya yg preggy ni pun u leh nampak slimworld...

    ReplyDelete
  8. hahaha..masa tuh mana taO dia suda kawin tidak tahu dia adalah bOss anda..hik3..tp dia mmg sempOi bg pinjam saja..

    ReplyDelete
  9. c. asya ~ ehhh bukan tu lg bagus ke..? npk slim, ttbe muka ada iras2 erra pazira..ahha!

    pwincess ~ so, ang da grabb lol...huhuuuuuu~ kelas ko maria!

    ReplyDelete
  10. tetb aku lOst di sini...sape yg kalian sesume maksOdkan???aihhhh....

    ReplyDelete
  11. tetb aku lOst di sini...sape yg kalian sesume maksOdkan???aihhhh....

    ReplyDelete
  12. tasukeecoklat : adoiii..k.noms ni loss semedang.. encek m***K la..aihhhhhh

    ReplyDelete
  13. aih, nomah, yg ko komen kat atas tu ko kata ko tau tu sape?

    ReplyDelete
  14. aku igt DK lorh...hahaha...nOw i nOe..hahahaha..~~~

    ReplyDelete
  15. ape daaaa..... DK = Pak Incik lol...! Kalo dia adalah dalam cerita di atas..alamat, ko lalu sini tgk bilik dia bercahaye-cahaye je la... Seminggu tu sengehhhh je manjang...kihkihkih..! Bahagia semua orang....ahha!

    ReplyDelete