expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 22, 2012

Mitsubishi Mirage price revealed

The Price Reveal
http://www.yuen89.com/2012/11/mitsubishi-mirage-price-revealed.html


Mitsubishi Mirage 2012 is powered by 1.2 Litre, 12 Valve In-Line 3, DOHC Mivec (3A92), the 3A92 Mivec able to makes 78 PS and 100 Nm of torque. The Mitsubishi Mirage paired with with two transmission, either in 5-speed manual or Invecs-III CVT.




** Insurans  RM1800.  Viva setahun lbh kurang RM800 kot.. Gaji busuk-busuk RM1500. Monthly nye pulak berapa?? Dengan nak inject, bius time dia chek-up..uhuhh.!

Tak mampu lagi, Hee~

Tapi dalam hati memang ada rasa nak sambar je sebijik sekiranya diri ini se'orang kaya. 

13 comments:

  1. mmg best ni. Salam kenal tq ke blog KA ye n KA dh follow juga 449

    ReplyDelete
  2. Kalau kaya tak pandang dah yg ni.. Hehehe...

    ReplyDelete
  3. @yana aina ye lah... nak beli tak mampu....tp hhhmmmm myb satu ari nanti ke kan..hehehe~

    ReplyDelete
  4. @Mr. Firdaus Windey kalo da kaya bli yg lagi mahal la jawabnyeeee......hehe~

    ReplyDelete
  5. kalau beli ni, dapat awek dua tu tak ek?

    ReplyDelete
  6. Wah.. kawen dgn anak dato' mcm ni kalo nak free. hikhik~~

    smart.

    ReplyDelete
  7. @Tukang Karut
    karot, kalo aku la si penjual kereta tu, aku bg pakej sekali itu dua olang awek kat ko..heheheheh~

    ReplyDelete
  8. @Maria Menado~

    hehehe...anak dato tak pandang kite ni wak........

    ReplyDelete
  9. x pa boh dalam anganan dulu..mana tau ttiba dapat durian runtuh...ada dato' kasi..ekekekeke

    ReplyDelete