expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 14, 2012

Wordless Wed's # 400

Hehe... ikut suka hati ni je nak letak #400.

WW harini aku rasa macam nak bubuh gambar lelaki ini. Sebab?? Ada someone yang tak kenal dia sape bila aku cakap aku fans sangat ngn manusia ni.. Haa..kenal tak??


Aiyaaa.....sanat chomell...!!

Beto, Beto Kusyairi ..!!

15 comments:

  1. haha. ini beto kan? bagi aku, mamat ni berlakon bagus. watak dia hidup. hehe. anyway tq singgah blog, jgn serik dtg lg naa.

    ReplyDelete
  2. kenal.suka sgt ngan lakonan dia. dia ni mmg best kan berlakon. watak baik or jahat semua ok.
    watak giler2 pun ok.frust dia tak menang kat ASK aritu

    ReplyDelete
  3. salam cikmuda..
    Uiks..hubby orang la....

    Selamat Tahun baru cik muda....

    ReplyDelete
  4. @محمد رازيق yep..beto...bagus n berbakat... mcm nik ckp, syg dia tak menang haritu... hukkk :'(

    ReplyDelete
  5. @Romeo Laut eeee....RL mesti tak rajin nak tgk tv nih...hmmmm.... :(

    ReplyDelete
  6. @TiranaAduka ye la hubby org...

    *btw, selamat tahun baru juga wat TA..

    ReplyDelete
  7. begitu jua buat cik muda.
    Jom dating ..jgn lupa isnin ni gi McD.. Untk sarapan bwak abg cik muda sekali..

    ReplyDelete
  8. @mama aryan
    tak sabar nak tengok 'istanbul aku datang..!!!'

    ReplyDelete