expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 8, 2012

Kalau dah benci tu kan ...


Hai ....

Tak ada motif langsung pun aku nak letak gambar Adam&Hawa ni ...Bukan juga untuk bercerita perihal sinetron melayu ni .

Cuma, aku blank . Dua tiga hari ni asyik nama  yang sama ke udara kat cupin telinga . Buat aku meluat. 

Benci ? ...hmm

Bukan aku nak sangat membenci orang. Tapi hakikatnya, aku sangat tak selesa bila setiap kali nak bercerita, ada saje nama tu yang terselit di celah-celah butir bicara . Elok je mood ni cargas terus bertukar sendu .  

Bak kata Ain Hawani "...sampai mati pun aku benci kau, kau tau tak ? " ...ep 11.

~,~ Huhu ... Sape la mangsa keadaan aku ni kan ? Nasib ko la labu . Sape suruh ko buat aku meluat dengan ko . Dari dulu lagi aku dah pesan . 'Jangan sampai aku BENCi kat ko ...' 

Maaf ye ...
Aku akan cuba sedaya upaya untuk tak benci-benci ko. Dalam doa, aku pastikan nama ko sentiasa ada. Semoga ko bahagia, semoga ko dimurahkan rezeki, panjang umur tu dan tak lupa 'hutang' ko dekat aku . Dan yang paling penting jangan lah muncul-muncul depan aku ye ?? Bila ko rasa nak bayar 'hutang' ko tu baru contact aku ea..?? Huhu ~,~

=,=!!

Sape layan Adam&Hawa angkat tangan!!

12 comments:

  1. nasib baik dah x sempat nak layan adam dan hawa...

    ReplyDelete
  2. hehe..tu lah.. penangan adam hawa ni memang kuat..!!

    ReplyDelete
  3. Apa sudah jadi? Cerita bagi terang. Tertanya-tanya jadinya.

    ReplyDelete
  4. nik kalau blh tak nak bencikan sapa2. tapi hati tu kdg2 ade gak ter benci kat someone...huhu

    ReplyDelete
  5. @Romeo Laut
    huhu.......cuma luahan hati yang sakit je...geram dengan manusia yang kadang-kadang suka ambil peluang atas kebaikan orang. ..

    ReplyDelete
  6. @TiranaAduka
    sweetnye TA pg masjid.. haha~ susah dah zaman sekarang ni nak jumpa orang muda yang tak miss pg masjid...

    ReplyDelete
  7. @nik ros
    benci tapi rindu tak peeeeee...huhuhu~

    ReplyDelete
  8. saya dah berumur la wahai cik muda ku sayang..dah x muda lg cam cik muda yg sentiasa muda..bak kata pepatah org putih .umah kata pergi kubur kata mari.. Huhuhuhu.

    ReplyDelete
  9. @TiranaAduka hmmmmm ye lah tu.... sy pun tak berapa nak muda juga.. nak dekat 3 series dah pun..... nak tukar nick tu macam da susah plak.... 1day akan tukar juga 'cikmuda' tu kepada nama lain...huhuhuhu~

    *jom datingggg!!!! muaahahha~

    ReplyDelete