Friday, April 20, 2012

Sukan BERKAT dah bermula!!!

Assalamualaikum,

Salam Jumaat kawan-kawan...

Harini, bhg aku dah mulakan pertandingan sukan anjuran BERKAT.! Yeyy!!



Macam tahun sebelum, tiap staf akan dibahagikan kepada beberapa kumpulan. Tahun lepas ada 4 kumpulan yang bertanding. Setiap team tu mewakili colour rumah.. Macam zaman sekolah dedulu, ada rumah merah, kuning, hijau, biru dan setiap umah tu opkos lar ada nama team senirik kan.... 

Tapi tahun ni lain sket. Staff bhg makin ckit. Cawangan belakang pun dah masuk bahagian lain. Dan bebudak pre, sambilan pun ramai dah resign. Tambahan pulak dengan yang dah mohon berpindah bahagian. Letihh...!! Tinggal la baki-baki sisa kumbahan ni.. 

Nak tak nak, ini je la yang meramaikan majlis. Kan??

Tak kira.. Sukan masih lagik diteruskan walaupun tanpa mereka-mereka itew. Yang lain ni masih lagi bersemangat nak mengungguli kejuaraan. Muahaha~



Petang ni, tirai perlawanan dibuka dengan permainan Batu Seremban (lelaki & wanita)

Ahh..!!! Semangat nak pg tengok jap lagi. Penyertaan pon memberangsangkan. Aku espek satu team untuk satu rumah tapi team wanita dah hantar dua pasukan. Cayok2..!!

Ahha... Tengok la sape person incharge dia pulak oke. !

Harusss la berjalan ngn lancar..! 

Good luck pada semua team yang bertanding..!!



pssst...... besok ada game badminton pulak..!!

2 comments: