expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, April 5, 2012

Stiki Pos : KAKIWAYANG.COM

Stiki post til 5 April 2012 (jam 11.59 malam)


--------------> New entry, sila scroll ke bawah. Thanks <------------


Sape rasa dia adalah kakiwayang tegar.... Meh meh meh.... kakiwayang.com wat contest sempena anniversary mrike.!  Dan sebagai ganjaran kemenangan, derang bagi dua tiket menonton wayang (apa-apa movie yang korang nak!!) di mana-mana cawangan GSC dan pada bila-bila masa yang korang nak tengok..Cool tak? Cool kan?? 
 
So,  apa yang perlu korang buat adalah menjawab je soalan yang derang bagi. Ada 3 soalan semuanya dan ketiga-tiga soalan tu, jawapannya semua ada dalam blog kakiwayang. Pandai-pandai ler korang search sendiri, yea.? Kalo korang ni memang diehard-readers kakiwayang.com, haruslah tau nak cari kat mana.... 

Well, aku bukan apa, saja nak kongsi ngn korang.. Mana tau aku tak menang korang yang menang. Satu tiket tu bg aku la kan? Hee~ Bukan ape, selalunya aku memang takkan menang kalo contest-contest yang macam ni. No luck lorhh....!!

So, jom la kita meng'join'kan diri okeng? 

Tak paham? Pergi je dekat kakiwayang.com, korang bole tengok T&C dia.!

Ok, bye!

_____________
legnOte : pssssstttt.....

Contest adalah dari 22 March 2012 hingga 5 April 2012 (jam 11.59 malam).
Pemenang akan diumumkan pada 6 April 2012!! Chek it outtttttt!!!



4 comments:

  1. err...goodluck utk sesiapa yg join ya

    ReplyDelete
  2. bestnya,tp nana jrg ngk wayang,hee......hari ni GSC buat giveaway kn,bg tiket free..xbekesmpatan nk p:)

    ReplyDelete
  3. Salam cik muda.

    Terima kasih promote website kami.
    Dah join Rakan Bloggers @ Kakiwayang.com?

    http://www.kakiwayang.com/segmen-khas/rakan-bloggers-kakiwayang-com.html

    ReplyDelete