Tuesday, April 17, 2012

Bahana ' Cik Paris Masuk Kampung! '



Semalam .....

Lepas dinner ngn hosmet, aku gosok baju keje [...bosan] macam biasa... Hosmet dok borak sambil makan CharCher...memang layan la. CharCher tu memang boleh diiktiraf sebagai peneman tatkala kesepian sekarang ni..

Sesambil borak tu jugak, hosmet perlu menyiapkan dia punye task.. Buat eskrem Malaysia perasa laici..[...bosan jugak] ..tu je..

Hey...hey...

Ada lagi lar...

Masa dok ralit gosok baju n buat eskrem laici tu, ada drama sedang ke udara kat Astro.  ' Cik Paris Masuk Kampung! ' Cerita ni seronot kalo ko tengah bosan-bosan, rasa nak gelak-gelak, rasa nak manje-manje ngan bantal gitu.. Kalo tem ko nak berilham, berilmiah rasanya ni bukan ceritanya.. 

Teruja sekejap aku n Kems dengan drama nih. Sebab hero dia cool n kacak.. Haaa tertanya-tanya aku dibuatnyew.. Siapakah?? Ehhh..bukan si Ed dalam Nora Elena tuh... Tapi...

....Supian. Supian tu la hero.. Sampai habis drama baru tau nama Supian tu Izzue Islam... Teruja dengan lakonan dia yang natural..


Pagi tadi...

Cepat-cepat aku buka PC, google Izzue Islam. Pelakon baru? Berlakon cerita apa lagi? Sembang sekejap dengan opismate aku. Dia cakap Izzue Islam ni ada berlakon dalam drama baru terbitan Astro juga. Hmm..orang Astro dah cop dulu la tu.. 

Search punya search, hmmm rupanya dia ni anggota kumpulan forteen. Cehhhh.....!!! Orang len lama dah tau...


"Jika dengan mu salah ku tak mahu yang benar...jika dengan mu rebah, biarlah ku tercalar..."

Dan..dan layan berdua bersatu... Grrr...!!




Tak boleh blah entry aku harini.... Miahahahahaha!!!! Biarkan....biarkan....

6 comments:

  1. hehehe....rietta pown xtaw jugak....

    ReplyDelete
  2. Eiqa minat dgn izzue islam tp bila die cukur janggut dgn misai die .. klau ada jnggut dgn misai tu .. trus hilang minat .. weee..

    ReplyDelete
  3. perghhhh... ko ni pantang tgk dahi licin... siap google bagai

    ReplyDelete
  4. haha siap google luuu
    oh..dia ke...ok..

    ReplyDelete
  5. yui ; haha..baru tau lol..

    reitta : ye lol...sama ler...

    eiqa : jambu lar kalo dia shave...

    khai; ko berdahi licin tak khai...?? huhu..~ meh nak google nama ko plak...

    ReplyDelete