Thursday, August 18, 2011

kerja.. Kerja ...Kerja..!

Ok, fine ! Bukan kerja banyak pon kan... Kalau inilah gayanye...~

kan?!

What i'm trying to say di sini adalah ... Meskipun aku tak sudah-sudah berada depan PC semedang, tapi mengertilah wahai pak incik dan mak incik... Aku amat-amat mengantuk!! Tak paham...! &*&&^%... ~ 
Aku masih lagi belum titon hoookey..takala ini.... Besok mau bangun sahur lagi.! Tuan-tuan dan puan-puan sebagai AJK itu, tak de ke yang dah terasa mengantuk, kemudian tutup PC dan kemas meja sikit-sikit, kemudian balik bilik....!! Peleaseeeeeeeeee!!!
* * * * * * *

Pat lima nam VC dah aku ulang 2 - 3 kali ... At the same time juga, aku teringat kisah penilaian beberapa lama dulu bersama-sama dengan kawan-kawan yang sangat-sangat best.! Dua tiga hari lepas ada Zam chitchat dari Quality Hotel, KL (dia pun ostesen juga, Linda juga! tapi kat Selesa Resort, PD) Tiga orang yang selalu ostesen sesama! Tapi kali ni TIDAK..!! Sebab ikut unit memasing... Semenjak dua ni, setiap ostesen kami dah jarang sangat bersama...  Entah kenapa.... 

Kenapa? kita sambung besok je lah yep..!!!

9 comments:

  1. アヌムちゃん ;
    selamat...!!!! mcm mendengar luahan hati jewp semalam....post je entry, semua ajak balik sbb dah ngantok...

    yui;
    sabar tul minggu ni yui... kalo tak, sesak...boleh le wat duit claim ot smpi 2 - 3 pagi nih..hihihihi~

    ReplyDelete
  2. He..he..he.

    Tak perlu tidur.. terus saja sahur...

    ReplyDelete
  3. wuming;
    uihhh....kene kental hati tuh kalo tak titooo.....huhuhu~

    ReplyDelete
  4. huhu..klu awk blh thn sampai sahur mmg akak respek la...(awk kuat tdo kan? mcm akk..kah3)

    ReplyDelete
  5. mlm td cipta rekod kak....tak balik bilik....tido ngn dokumen sekali....setel semua kul 3 pagi... alang2 dorang tak mo naik bilik, nanti lajak sahur... so, semua stay dalam bilik penilaian...reramai..hihihi~

    ReplyDelete
  6. gud j0b..
    tebaeeekk..~~

    ReplyDelete