expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, August 26, 2011

iDea, Kak noNo

Kalau kak noNo bergembira siap berjoget bila dapat kad raya dari Hot.Fm **urghhh..!!, aku pun boleh.! Sebab aku pun dapat kad raya juga.. **muka bangga~ 

Terima kasih kat Cik Yui yang sudi hantar bingkisan kad raya kat awok di sini.. ~ Meskipon tak segelemer HOT.FM munye kad raye.. Tapi sangat berharga hookey... Btw, tu je kot kad yang aku terima tahun ni... ok.bai!

* * * * *
Mood raya dah mai.! 
Budak-budak pon dah ramai yang nak pulang ke kampong diorang harini ... Dan semalam adalah malam last aku n kawan-kawan menjamu selera berbuka sesama.! Trimas kepada yang datang. Idea dari kak noNo memang KELASS KAU JAH!. 

Lepas ni, incharge Majlis Ramah Tamah Aidilfitri pulak..!

Sekian!~

2 comments: