Thursday, October 4, 2012

Ada apa dengan nama korang?

Pagiiiiiiiiii fellassss..!!!

Semoga hari korang ceria sampai ke petang. Mood aku harini, hmmm~ 
Malas mau cerita. Hihuu~ 

Sampai kan sesuatu yang tak pernah aku buat pun aku buat. Abende aku buat pagi ni ?? Tak perlu la kot tau.. Hee. Hey, bila aku sampai tadi aku terus online G+. Tengok-tengok ada tak message-message penting sama ada aku akan melalui satu fasa yang dinamakan masa depan yang gemilang atau masih lagi akan menjadi percaturan untuk beberapa tahun lagi.. Faham?? Tak?  Tak pe .. 

Ralit aku tengok satu persatu, aku terjumpa yang ini ...


Ye, ni mungkin boleh membuatkan korang rasa kembali bersemangat. Mungkin. Macam aku. Mungkin bukan untuk korang percaya, tapi sekadar menceriakan pagi hari korang... Dan aku rasa ia buat aku rasa happy dan terfikir, if it is really me.. ohh!! How lucky i am kerana bersifat begitu. Huehehe~ 

Mungkin juga sedikit sbanyak ia mempengaruhi mood korang pagi-pagi ni. So, let's try. Nak tau juga apa makna di sebalik nama korang pulak. Heehuuuu~

Selamat mencuba.! Weee.. ~,~

3 comments: