expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, October 9, 2012

01.10.2012

Salam ...

Musim Luruh ...

Fail:Autumn.jpg

Ekuinoks di belahan Utara telah pun bermula. Menjanjikan kehadiran musim luruh 2012. Satu per empat musim dunia kembali menerjah kulit minda. Autumn katanya ...

Ahhh...

Cepat masa berlalu kan?

Sedangkan hati ni masih lagi di sini. 
Melihat tumbuhan-tumbuhan dituai, melihat pokok-pokok deciduous menjatuhkan daun-daun mereka. 

Waktu ini, hemisfera memainkan peranan . 
Panas ke dingin salju.
Ya, perkataan yang paling tepatnya !
Nyaman ...
Pesona musim luruh amat mengasyikkan...

Yang berbudaya thanksgiving, meraikannya adalah kelendar yang dinanti ..
Bukan aku. 

Aku, sekadar menghargai momen empat musim ini ...

9 comments:

  1. Assalamualaikum... cik muda kat mana ni? seronoknya :')
    kalau dpt peluang study jauh mcm ni. or else keja jauh macam ni. alangkah bahagia :)

    ReplyDelete
  2. ehhh budak ni... kat putrajaya je... ni cuma perasaan je...saja feeling2...huhu~

    ReplyDelete
  3. hehehe........saja... feeling ada kat obersea.

    g pn dah bln 10, sekejap je rasa...

    ReplyDelete
  4. xlama lg nk musim tengkujuh dh.kt pantai timur la.ehehe

    ReplyDelete
  5. titisan hujan ....

    pantai timur menggamit kenangan... huhu~
    2002 - 2004 .. ramai kawan-kawan kat sana.

    ReplyDelete
  6. kehidupan di alam realiti harus di teruskan. Cik muda

    ReplyDelete
  7. hehehe. ingat kat sana. GRRRR. nak feeling jugak la kalau camtu hahaha

    ReplyDelete
  8. sowi....huhu~

    saja je feeling tu. Sebab tak pat pg negara orang, feeling kat sana pon jadik lar....

    ReplyDelete