expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, June 21, 2012

Tolong ... header aku ...

Ahh..!!

Aku baru perasan ni . Seseorang yang aku shortlistkan sebagai my bestiest hilang dari senarai 'Bestiest'. ! Apakah??

Harini baru perasan ... Kema DeBlueBerry maafkan saye..!!

Patutlah dah lama tak nampak dia up entry baru. Caisss.... Ingatkan memang dia dah lama tak up entry. 

Merewang ke blog Keroppi Sweet baru perasan yang ada entry terbaru dari Kems pasal anak-buah-baru-dia!!! Yeyyyy... Atam dah ada adik. Makanya, terabai lah Atam sedikit masa lagi.. Muahahaha! 

Anyway, terima kasih buat cik empunya template yang sudi bagi free kepada sesiapa yang nak guna blog tamplete dia... Tenkyu Cik Mun

______________
pssst....header aku tu mcm tak intooo lar... Cik Mun tolong..!!!

5 comments:

  1. dia jln2 kuar sat kot..hihi.. tu tak pasan..

    ReplyDelete
  2. Wah...header? Rietta xpenah lagi customize header...nnti lew klu rjin....hehehe...

    ReplyDelete
  3. aduh..touching..aku tersingkir..ngeh3..no prob..aku pon baru nak blogging balik..nyway, jeles aze ada template baru..kema juga yg xbertukar2..huhuhu

    ReplyDelete
  4. nk cash / topup RM30? jom join contest!!

    http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/06/contest-teka-dan-menang-by-cik-shakira.html

    ReplyDelete