expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, June 12, 2012

Neelofa? Tasya Shila? Ke... Anzalna?

Mane korang pilih untuk jadi pujaan hati, atau untuk dijadikan permaisuri hidup? Huhu~

Apa kontroversi diorang ni? Aku tak tau apa cerita sebenarnya. Cuma dengar berita gossip dalam hot.fm je pagi tadi. Neelofa? Tasya Shila? Ke... Anzalna? Semua shantek kan?

Shila Amzah...

Apa pun Shila Amzah paling cool. Muaahaha.. Jom baca apa kontroversi Shila Amzah pulak.

Haritu ada game netball. Anjuran kelab kat opis ni. Masa main tu biasalah kan kalo akak-akak yang dah kawin ni, harus lah bawak anak-anak. Aku tertarik dengan sorang budak perempuan ni. Syiqah nama dia. Comel..! Tak tipu. 

Tapi lagi comel bila dia berborak dengan mama dia petang tu....

"Ma... Aunty ni nama dia ape?"

Aku dengar dia sembang dengan mama dia tanya sape nama sorang aunty kat sebelah tu. Tak ada lain dah aku rasa waktu tu. Semua orang tengah main netball. Dan aku, sebagai pemain simpanan duduk dekat sebelah dia... Tak la jauh sangat. Boleh la dengar kalo dia sembang dengan mama dia. 

"Syiqah pg la tanya sendiri ..." jawab mama dia.

"Nape Syiqah tak nak tanya sendiri?" ...aku menyampuk kejap. Just imagine, sape je yang ada kat situ kan kalo bukan aku si pemain simpanan ni kan. 

Kemudian, dia sambung semula sembang ngan mama dia ...

"Ma..... Aunty sebelah ni macam Shila Amzah kan ma.... "

Ermmmm........

Muahahahahahaaaaaa......... Lepas tu aku pensan... Tak sedarkan diri. Yang aku tau, budak-budak lain yang tengah main netball semua muntah darah. 

Aku dah tak ingat apa terjadi waktu tu...

Kehkehkeh   >____<


Ppssst.....budak-budak kecik selalunya tak pernah menipu..!! Betul!!

5 comments:

  1. haha..toi kata budak tu..ada iras2 gak..bru yui pasan..huhu.

    ReplyDelete
  2. hahha.... wat hal yui... kang semua orang muntah hijau kat cni kang....

    ReplyDelete
  3. tiiiiiiiddddddddddaaaaaaakk!!!!!
    weeekkkkk!!!
    muntah 40hari 40 mlm... 1 bppa..

    ReplyDelete
  4. dah agak dah.....mesti ada haters punya.
    nak nak yang si katak hijau ni... mmmmmm~

    ReplyDelete