expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, June 8, 2012

Kene Tinggal.. Memang nasib aku kot.!

Harini, family aku pegi holiday. Dekat Genting. Aku ....?

Macam biasa . Kene tinggal. 

Bukan apa. Masa tak mengizinkan aku untuk follow sekali. Cemburunya masa dekat aku kan? 

Ingat dulu? 

Masa derang bergembira  dekat Cherating. Juga tanpa aku. Huh!!!

Sebab? Aku ada kelas waktu tu. Dan ingat lagi? Tahun 2001, diorang pegi Langkawi . Pun tanpa aku. Masa tu aku ada paper Bahasa Melayu kertas satu SPM. Hmm...

Macam kejam je bunyi family aku ni kan? ....

Kali ni, bila umur nak mencecah 28, aku masih lagi kene tinggal. Hey, umur aku dah dupluh-lapan lah! Kali ni?? Aku nak daftar kahwin. Ahad ni. Untuk tu aku terpaksa korbankan kegembiraan bersama keluarga sekali lagi. Adoi.! 

Jangan risau ye family aku, aku akan jaga diri disini. Kamu semua, bergembiralah. Tapi jangan lupa... Jaga diri ye? 

Sayang kamu semua, family aku ..! 

Raya tahun lepas

pssst....daftar kawin? Gila ke??

2 comments:

  1. xpe la kena tinggal pown....demi masa depan...dok umah jew laa....rietta pown selalu...dorg siap pergi obersea lg...hehehe...tapi demi masa depan, rietta yg rela sndiri....

    ReplyDelete