expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, June 21, 2012

Menjelang Puasa ... Baju raya? Kuih raya?

Tinggal 29 hari lagi mejelang bulan puasa. 

Ramadhan 1433H

Persiapan korang?? Haaa ... Tipu...tipu...tipu... Takkan tak ada persiapan langsung lagi kan? Taknak tipu ea.. Konon tak prepare lagi ... Orang pompuan aku boleh agak dah, Fesyen macam-macam dah reka. Kurang-kurang dua-tiga pasang kain sure dah hantar jahit dah. Sekarang ni pun kedai tempah baju pun dah tak amik sangat dah baju tempah. Dekat rumah aku tu, dua tiga kedai memang dah stop amik tempahan. Melambak dah, siap amik tukang jahit partime untuk tolong cover-up tempahan yang overload. 

Tapi jangan risau kalo korang ada lagi yang belum tempah tu, boleh je hantar kat aku. Aku masih lagi menerima tempahan. Ooopsss.... tapi bukan aku yang menjahit. Sorang kenalan aku...

Bagi yang suka buat kuih tunjuk tu, meh la tunjuk kat aku. Aku tolong-tolong kawan je. Dia mintak aku publish kat orang ramai yang dia tengah bersiap sedia mengambil tempahan kuih raya sekarang. Kalo korang nak tempah boleh la buat tempahan sekarang. Atau contact je aku. Nak rasa kuih raya? Meh-meh-meh... Aku setel semua.. Muehehehe...


Ooopsss....location aku dekat-dekat sini je..

Sekitar Putrajaya ... Setapak ... 

4 comments:

  1. rara x order kueh raya.nt xde sape nk mkn.

    ReplyDelete
  2. nak order mini popiah, meh order kat yui..haha.

    ReplyDelete
  3. Wahh bagusnyaa promote kawan punya ;)

    ReplyDelete
  4. huihui.. rmah ena tak sedia pun ape2 lg.. mak ena yg uruskan semuanya.. insyaAllah, kalau ena ada rzeki lebih, ena nk order satu utk kuage... hehehehehe

    ReplyDelete