expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, March 21, 2012

Langkawi Vacation.... Sape nak ikot, naik dekat tayar.pesawat...

Ok!

Seat adalah muat untuk aku saje... Nak tompang cikit pon nan ado space.....muahaha~

Minggu ni munggu percutian ke LANGKAWI dengan APB-gugurl...

Amboi, kau!  Seminggu sekali holiday naik flight saje..? 
Banyak duit?

Bukan...bukan....

Tiket ni tambang murah Air Asia tu.. Mulanya aku plan pegi Sabah dengan schoolmate. So suddenly, kak n0nO pun buka AirAsia dan dapat tempah tiket untuk empat orang ke Langkawi. Impian besar nak pegi Bali ke, Bandung ke, busuk-busuk Hatyai la.... Tapi nan ado.! Suddenly juga, En.miji pon mau follow the gugurl pegi holiday. Terus booking untuk 2 lagi seat. Wif his wife..! (Jangan nak propaganda kat sini oke..!)
.
.
.
.
.

Ape?
.....




Kirim?? 








Kirim salam....!!!

Muahahaha.....

Nak kirim tolong jangan guna air liur aje ye? Sebab air liur tidak bernilai pada aku yang ber mata duitan ni....

~$$$~


ka-cheng...ka-cheng...!!

heee~



__________
legnOte : Prepare entry Sabah Hulaaahop!!

7 comments:

  1. bila mau keluar entry sabah ni..teruja!! hehehehe

    ReplyDelete
  2. mau ingat bah...nak pegi sana! kominggaaaaaa.......

    ReplyDelete
  3. x kira..nak kirim jugak! kirim salam dekat pakwe2 hensem kat sana..ngehee~ ;p

    ReplyDelete
  4. CikPuan Azizah ;
    baiklah, mesti ingat sama cik puan..huhu~


    ~SaL IjOu~;
    alamakkk.....ensem yang kategeri camner? huhu.... cam hans issac emsem tak? remy ishak?? erkkk....~

    ReplyDelete
  5. nak cekelat kisses....cekelat kitew dah abis semalam...hehehe....

    ReplyDelete