Friday, March 2, 2012

Aku nak holiday!


Dua minggu lagi aku akan holiday cuti-cuti chinta... Dalam dua minggu ni aku duk nak survey ape tempat - tempat yang menarik yang boleh aku ngn member aku pegi. Harus lah kan kene survey, takkan nak redah je tak tau mana hala tuju. 

Hey, nak tau fakta hidup aku??

Err.. Ni first time aku naik flight. Hina kan? Selama aku hidup ni tak pernah aku naik kenderaan besar dabak tu. Percaya? Percaya lah. Dekat rumah tu, nak kata aku sorang je yang tak pernah naik kenderaan-kenderaan  yang terbang ni. Mak aku pun dah naik ye adik-adik.. Terasa hina rasa.. Nak pulak aku bercerita kat abang aku....

Menganjing je lar kejenya dia....

Disebabkan aku tak pernah naik kapal terbanggg...maka dengan semangatnya aku menanti hari percutian itu...meskipun duit kopak waktu ni. Tak yah cerita pasal tu. Ada duit ke tak de duit ke aku tak kire aku nak pegi jugeeeee..... ! Jadi, jom aku nak tengok ape yang ada kat Sabah yang boleh aku ngn geng pegi terjah nanti..!

http://www.sabahtourism.com

2 comments: