Monday, March 5, 2012

BERKAT 2012/2013

Lambat sangat aku nak up cerita. Baru harini ada free konon...
Bukan,... tak ada cerita menarik ttg diri aku. Thehehehe.... Macam selama ni menarik sangat pun....
Nak jalan kat blog orang... pun cam haus je kan..... Hidup segan mati tak mo.

Haritu...
Berkat 2011/2012 dah pun bubar. Dan pelantikan ahli jawatankuasa yang baru pun dah di sahkan memegang jawatan tertinggi. 

AJK lama dah diganti dengan AJK baru.

Aku taw, Stopa pun dah tak larat nak handle semua kejadah sukan tuh.. Penat.! Semua benda kene arrange, aktiviti kene jalan ikut schedule. Bukan bab kerja, orang yang nak participate pun adalah orang yang sama. Tak nak join, kawan... Harus lar kene support kan.! Lagi pun, bila lagi ada masa nak bersukan. Balik rumah dah petang, malam nak tengok drama Vanila Cekelat lar, Ariana Mikhail lar, Asmara lar, Atas Nama Cinta la... macam-macam...

Balik pada pemerintahan baru, salah seorang biro yang mengambil alih pemerintahan adalah, kak nono.! Tahniah.! Sesuai dengan tokoh olahragawati yang disandang.

Lepas ni kak nono lagik bz lar dengan pengerusi biro dia..

Matikkkkk!! Semua orang akan dikerah tenaga...

Selain kak nono, AJK baru yang dilantik tak silap aku kak Jiej.. (haa!! kak jiej padan kalo jadik floor manager cam tahun lepas...semua under control) ... En.Mie, En. Rais kesayangan kerropi dan Dinesh.!

So, gud luck pada semua AJK yang baru..!!! 

6 comments:

  1. cop!!keje katne ni?kak nono?adekah name beliau nurhidayah pahmi yg dipanggil nono..juz asking..;)

    ReplyDelete
  2. cik may, kak nono tu adalah juara karoke yang dalam entry ni...

    http://sipenyapuburuk.blogspot.com/2012/02/black-red-pt4.html

    dia bukanlah nurhidayah pahmi yang di perkatakan itu.... heheh~

    ReplyDelete
  3. waaaawaaaa..kesaygan ke???hehehhe

    ReplyDelete
  4. p/s: dia amik kelab polis time skola..skg dia masuk skola perintis ( tentera ) kat pd.. =(

    ReplyDelete
  5. ani;

    ehhh bukan kew? huhuhuhu~~

    yui;

    2 thn je ... pejam celik dah dua tahun...

    ReplyDelete