Wednesday, November 30, 2011

Tiada Tajuk


Dah beberapa hari aku tak update entry dengan tak jalan-jalan blog orang.
Non idea la my friends... Sori.
Nak update entry Gambang pun macam malas benar rasanya. Nanti-nantilah ye.
Sambil layan facebook semalam, aku terjumpa quote ni. Bunyinya menarik. Jadi aku pun copy paste je la..


Bermakna ??

Meminta maaf tidak semestinya bermakna kita adalah salah. Jadi apa salahnya kita sentiasa memohon maaf kan. Kita ni tak tau bila masa kita ada buat orang terasa hati ke, terkasar kata ke apa ke. Meskipun bukan kita yang bersalah, tapi apa salahnya meminta maaf andai itu mampu menggembirakan hati orang lain. Kan??

legnOte : Tapi......kalo dah rasa salah tu, pepandai la kan...nak minta maaf. Jangan sampei orang benci kat ko...

7 comments:

  1. sy minta maaf..ehhhh??

    *xmo jd platipus..hehe*

    ReplyDelete
  2. Aku dah mintak maap tadi beb... Sila gembira..

    ReplyDelete
  3. aku pun nk mintak maap...


    boleh kan

    ReplyDelete
  4. boto tu.....akak stuju....akak pun nk minta maaf la kat awak eh? kot2 ada terasa merasa...kui3...

    ReplyDelete
  5. i'm sori...muah-muah...~~

    ReplyDelete