expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 10, 2011

Review : TOWER HEiST


Ini bukan sekadar rampokkan...
Tapi perlunasan.!

Hebat tak?

Tak?

Alrite~

Peminat-peminat GSC, tak kisah di mana-mana. TGV, juga tak kisah di cawangan mana, MBO, CINEPLEX juga mana-mana rangkaian, korang udah tengok movie terbaru lakonan Ben Stiller  dengan Eddy Murphy? 

Komedinya dari awal sampai abis memang tak habis. Cuma ...

Biasa la kan, cerita yahudi-yahuda ni. Tak lekang ngn bab-bab teeeettt......trettt tet tet... 

Ok. Ini lebih kurang cerita Robin Hood moden. Pasal Ben Stiller ni jadi orang kuat pada kaki seleweng duit, Shaw.  Mulanya Ben pon memang tak tau boss dia ni kaki kelepet duit. Harus la kan, kaye beb. Boleh ko nak tukar duit ko jadik kereta ferari emas solid??? Ado?? Non ado temah..non adoo.....~ Tapi Shaw ni punye auta putaq alam memang nice gile. Staff dia seme caya yang dia ni adalah bos yang awesome la.. But in the end, sepandai pandai tupai melompat, jatuh ke tanah juga kan. Habis pekung di dada terbongkar. 

Part yang memang aku into, masa dalam trak polis. Ben ngn geng dah kene gari atas dakwaan merampok Shaw punya  rete. Masa tu Shaw dakwa Ben kendian Ben plak dakwa Shaw. Ehhhh...tak reti la nak cerita sini. 

Ko pegi la bli tiket sekang.!!


legnOte : Petang ni bertolak ke Ganu.... Nak kirim?? HAHAHA ... Kirim salam...

8 comments:

  1. aritu tgk..mmg besh!

    ending tu plg syiok..pergh..kaya den dapat gtu!

    ReplyDelete
  2. Tak minat cete camni.. Cete hantu ade?

    ReplyDelete
  3. yui;
    best kan?
    tea;
    ko ni memang mistiknight la tea.....adui~

    ReplyDelete
  4. alahai banje kaloi jom ! hahahah

    ok kmsalam kat jejaka himalaya
    eah jejaka malaya

    ReplyDelete
  5. kaloi;
    Jejaka Malaya? Siapakah?? ahaha~

    Khai;
    Wey, pg je tengok.. berbaloi la rasanya..

    ReplyDelete
  6. nak tengok alamak toyol... ehehehe.. <3

    ReplyDelete