expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 24, 2011

Google + Itu Mengujakan.!

Di sebabkan tak boleh nak main Facebook... Aku cuba yang baru. Entry haritu aku dah bagi tau kan yang aku ada satu akaun baru... Nama dia Google+.

Cuba lah korang ni rerajin skit buat akaun tu... Siyokkk la... Korang tak caya korang tanye sorang mamat nih.. Dia pun aku baru je kenal dalam Google+. nih..!

Betui tak Sepul Lupes??? Ha? Ha?

7 comments:

  1. ada pernh try..ikut cik muda..tp cam tak terlyn aje nanti..hihi..

    ReplyDelete
  2. alaaa..xpaham...google+ tu ape??kasi la tutorial sikit..hik2

    ReplyDelete
  3. hahahahah apakah?? Sepul Lupes juga naik name :p yeeee meme best.... ade game angry bird lagi~ huahahaha mehhh celen ngan aku mehhh~

    ReplyDelete
  4. wei.... aku setuju lah juga....~

    TEA; ko kenape?? ahahaha~

    ReplyDelete