expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 25, 2011

G+ Lagi? Fedup larrr....!!

Kak Nor kata,

"Orang yang betul-betul mencintai kita akan menerima kita seadanya kita meskipun kita tak mandi pada waktu itu. . . "

Ehem . . .
Tu bukan point utama. Tapi ni ha...

Pasal Google+ lagi. Mesti korang dah boring kan kan?? Yang jawab tak, sila tinggalkan no phone tuk aku banje korang minum sirap kat Alione!

Alaaa... Jangan mcm tu...

Aku ikhlas ni nak bagitau sebab aku nak korang pun teruja sama. Haa... ape kata harini aku tunjukkan kat engkorang camana nak godek-godek Google+ ni.

Yang pic atas tu adalah interface G+ acc. aku. (Sila circle aku dalam frends korang. Now!) Untuk korang create G+ nih, korang cuma perlu ada satu akaun gmail dah cukup. Tak perlu la nak buka akaun kerajaan ke ape ke... Tak perlu semua tu.

Tak perlu juga korang nak ke Maidin P15 mahu pun Warta Bangi untuk beli Meggi Cukup Rasa... Ahh tak perlu semua tu. Sebab korang hanya nak buka akaun G+. Aku ulang G+ okey.?

Sekali korang dah ada akaun gmail, bermakna korang dah ada sebenarnya akaun G+ ni. Tak caya?? Ko pegi kat akaun gmail korang tu, cuba tengok betul-betul dekat atas sebelah kiri sekali. Macam ni . . .

Ni akaun gmail aku.



Yang ni pulak aku mau tunjuk kat mana letaknya akaun G+ korang yang sebenarnya dah ada tuh... 
Tengok kat circle yang aku buat tuh.. Ok??

Aku tak minta bayaran pun . Cuma add aku dalam frends korang jer la woiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

www.gmail.com

Untuk create akaun gmail ni. Sama juga macam korang create akaun baru Yahoo dedulu tu. Sekali lagi aku cakap tak perlu Cukup Rasa ataupun daun ketumbar untuk buat akaun email ni. 

Faham? Iskk... Feduppppp larrrr !!!!

9 comments:

  1. Mcm yahoo updates gak ni... Aduhhhhh penat byk2

    ReplyDelete
  2. babe.

    aku tak guna akaun gmail.aku guna yahoo. still boleh buat akaun G+.

    So yang takde akaun gmail, jangan bunuh diri.


    sekian.

    ReplyDelete
  3. makcik... bersemangat waja betol siap by step~ pasni buat step mcm mane nak lawan angry bird dalam G+ kekekek :p

    ReplyDelete
  4. lah.. itu ke google+? law cmtu dah lame la cek guna.. bhahaha... <3

    ReplyDelete
  5. Sepul Lupes ; kang gusi bertemu gusi kang .. ahahaha

    Cik Gee; ha yang tu le sayang....

    Tea; aku non idea la tea...hukhukhuk!!!!

    ReplyDelete