expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, July 17, 2012

She Is In LOVE!!!

Yeaaa...!!!!

Guruh kat langit dah berdentum ...

Guruh dalam hati ni, siapa yang tau ...

:'(


Wekssssssssssss!!!!!!


* * * * * 
Hari Sabtu lepaih ... majlis pertunangan member ofis aku. Tahniah . Alhamdulillah everything goes smoothly ... Seperti yang dirancang . Cuma masa je la sikit berganjak. Tu pun sebab aku yang lewat sampai ke rumah mak andam. Tak pasal-pasal cik empunya badan yang nak bertunang tu lambat makeup. Hee... 

Biasa la kan . Kalo pagi-pagi ni sure liat nak bangun . Nak pula malam tadi lewat juga aku lelap . Dekat pukul 5 baru  mata tu nak lena . Bukan apa . Sorang member yang datang dari jauh ... Jauh sangat . Huhu >__< ... Ajak layan midnight movie . Apa salahnya . Sekali sekala je dia datang pun . Layankan aje ..  (Nanti aku hapdate movie review ea ..) So, sampai rumah pun dekat kul 3:00am . Pung-pang-pung-pang bru tarik selimut .. mata tiba-tiba segar-bugar . Ah, sudah.! Memang buat hal.! 

Pukul lapan janji dengan bakal tunangan orang, akhirnya jadik kul 8:45 .. Hehe . Sowi yunk ... Memang barai muka aku pagi tu. Nasib baik tuhan jadikkan aku sebagai wanita. Ni la kelebihannya. Cover ngn makeup la . 

Setel semua, kami bergerak ke rumah dia dalam pukul 10:30 pagi lebih kurang. Dalam perjalanan tu, dah bertembung dengan wakil dari pihak lelaki. Hmm...nasib baik sempat beberapa minit awal. Hee... Dan, alhamdulillah majlis pun berlangsung dengan sempurna . Syukur ....!!! 


And, here some picture yang sempat aku amik sekitar majlis berlangsung . Idok lew lawo mane kalo setakat guna CANON Power Shot . Nak DSLR nan adonyoooo ....



7 comments:

  1. tahniah pada yang betunang...chantek orgnye....

    ReplyDelete
  2. may : Cik Muda lambat lg la.. ahahah~

    ReplyDelete
  3. Thanks Cik Muda....

    Update betul ko erk dlm blog ni...
    Apa2 pun thanks la erk.. coz sudi jd juru touchup aku.. hauahuhua

    ReplyDelete
  4. update kat sini la.. FB malas la... huhuh~

    ReplyDelete