Thursday, July 26, 2012

Lagu baru dalam hidup .

Bila aku sampai ofis, aku on PC kemudian refresh, refresh dan refresh... Sama seperti yang Abang Long selalu buat bila dia terkejal kat tempat sendiri. **hmm...abaikan.


Entah kenapa . Emosi tak seberapa baik barangkali .


 Sambil-sambil baca akhbar online, aku dengar lagu baru yang aku download kelmarin... Tengku Adil - Babak cinta. Pernah dengar ?


Runut dari drama Bukan Bidadari . 


Dalam pada dengar lagu tu, aku terperasan semacam ada bayang-bayang kat sebelah kanan melambai-lambai ..  Takkan bulan puasa ni tertinggal sekor kot ?


Bukan, opismate aku yang duduk sebelah ni rupanya. Dia tny aku dah dengar lagu baru Shila Amzah- Dejavu .? Aku jawab belum . Aku jujur . Hai, kata ekstreem Shila Amzah sepatutnya aku tau lagu-lagu baru dia . Errr ..malu! Malu bila dikantoikan sebegitu . =,=

Lekas-lekas aku pg cari lagu tu . Dan ...

Ya, lagu tu memang ...................... **tak mampu nak interprete.. 









Sekali lagi emosi aku tak berapa nak baik ... =,=!



**Eh, dah jiwang pulak . Cut!

6 comments:

  1. lagu t. Adli ada satu...xsure lak tajuk dia...lagu shila amzah xtaw plak...thanks for the share yea awk...

    ReplyDelete
  2. best ohh lagu tu aze..ask dgr lagu tu je sejak akhir2 ni.. =p

    ReplyDelete
  3. terima kasih kema kerana mendapatkan lagu tersebut... muekekeke~

    ReplyDelete
  4. tak layan la lagu baru ke tak baru..klu sedap dengar,suke la denar..haha..pagi tadi shila amzah kat hot fm kan.kenape die mcm gedik je r..hahaha,..larik...;)

    ReplyDelete