expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, March 10, 2010

Apabila surat attend exam masok lubang jamban...yackkk...!!!

Td mengemas bilik, aku terjumpa surat attend paper aku sem lepas.. ada lg rupenyer (blm buang lg..)... tp da mcm belacan. ade la kisah nyer... geli... first day paper plak tu...nk cepat pny pasal...aku ttinggal surat attend final exam kat opis, xde cara lain da aku mintak ler si fairuz tlg print out satu... igt setel la malang aku tu. pg final tu, fairuz bg la surat tu, dgn cermat aku simpan dlm pocket jeans, ttbe perot aku meragam nk buang ayaq.. aku tak tau le pnyakit keturunan ke hape...time nk exam je mcm2 mende rase.. lg 15 minit nk masuk dewan peksa, alahaiii....aku runner jap pg toilet..setel meeting toilet tu, aku amalkan la kebersihan sket ... dok tarik flush tu, aku perasan ada kertas jatuh dlm lobang jamban... amende? aku igt note yg dorang tinggal konon nk tiru ler... ble tgk blk poket aku da xde surat attend paper... yoooo... tu surat yg peruz print out td.... najis btl la...nk x nk aku cpt2 capai sblm jamban tu sedut surat aku tu...  

yerkkkk...geli... haha~~ aku da x pikir lain, karang pengawas suh aku balik x leh amik paper lagi haru.. dlm pd dok keringkan kertas tu aku dok panggil nama peruz dr dlm toilet sampe ke luar... harem pny budak2 pakat dok gelak kat aku~~... yg lg x ley blah, ble pengawal exam tu cek ic, matrik ngn surat attend paper aku.. smbil pegang ic ngn kertaz tu dia bole perli aku,
"aik, bru ari 1st, kertas da lunyai??"
aku pn cakap, "kertas tu da masuk jamban td..."
haha~~ padan muke kau...!!!!! 

1 comment:

  1. aku ingat lagi jeritan yang menggemparkan tandas tingkat 10 yayasan selangor pada pagi yang sangat stress itu..
    "FAIRUZ...FAIRUZ...FAIRUZ...!!"
    aik..awat??fairuz dok dalam tandas tu skali ke??
    kakakaakakaka...lawak...eeeiii..

    ReplyDelete