expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, March 16, 2010

12 Mac 2010 . . .

Sgt perit...ari jumaat je, JAMMED. tak jammed tak sah.. dari ofice pukul 600  sampai rumah 830.. hujan renyai lg.. ni blm kira hari biasa, pukul 530 keluar, belum tentu sampai 630 nk keluar 430, masuk pulak la nk kena awal..x mampu... msk 830 pn sllu terlajak..ini kan nk masuk 730..(830 pn sbulan 5kali x dtg lewat, bkn aku la tu..) Masa abis kat jalan, duit abis kat tangki minyak... mananya nk bayar yuran, mananya nk byr bil, mananya nk menyimpan, aku pn x tau ler.. 
Permission utk duk sendiri suda dihantar tp masih blum approve, tgu penilaian org tua sbb aritu ade la merike tny cane ngn uma kuarters mbr tu, ok ke idak... prob-nyer plak diriku tiade jawapan...ahernya ia berlalu begitu saje. 
Callouslady pny case x setel lg pasal kuarters, cane nk jawab? postpone dlu la... huh..made me sick.. bole ke idok duk sindiri? S0rang EO ni cakap, "Bole ke duk sendiri sbb da biasa duk ngn family..?" Toink..toink...bole ke jauh ngn mak.?. mmg x ley, sbb tu tiap minggu plan nk balik melati..hmm S0?? Cane? kalo jadi, save la  juge time & money.. insyalah, kuarters yg Callouslady nih mohon, resultnye dapat bln 5, lama lg tu..tp ble dapat ti kompem da ler..aritu pn dia semcm nk tolak sbb xde mbr nk duk skali..but, if aku duk serumah ngn dia, ok la agaknye.. Ajak linda lilo? ok juge..Cuma, nk mulakan smula persoalan nih yg masih blm ada penyelesaiannye.. duk uma sindri , kuarters? mane nih?? Betoi ke aku ni? ~o0~

No comments:

Post a Comment