Sunday, May 6, 2012

Santai Petang Ahad


 

Hye...

Petang-petang macam ni layan kalo dapat minom kopi sambil cicah biskut cap pingpong.. Tambah pulak sedap kalau ada pisang goreng panas-panas... perghhh...!! Cekodok pisang sikit, dengan goreng keledek... Terbaik!!

Layan kan?

Kalau orang-orang tua yang dekat kampung ni, for sure time-time macam ni diorang dah bertenggek dekat kedai kopi lepas balik dari masjid jemaah Asar. Kan?

Kat bandar ni mana nak carik yang macam tu. Kopi pun bukan kopi uncang, serbuk kallu...! Original yang timbang. Baru orang kata kopi kaw! 


2 comments:

  1. LAYAN KOPI PETANG2 MEMANG BEST LAGI2 KALAU DI KAMPUNG DOK DI PANGKIN..

    ReplyDelete
  2. Hum..ok gak tu.ala..bt kopi kat umh sudeh...jimat seb!

    ReplyDelete