Monday, May 21, 2012

Jangan Ambil Padang Kami

Ada astro?

Kalau ada, mesti korang pernah tengok cerita ni? 


Sebvenarnya kan ...

Aku cuma nak bagi tau yang Izzue Islam ada berlakon dalam drama ni di samping Beto Khusyairi. Haha...Jangan marah.!

Jangan Ambil Padang Kami Sentuh Isu Kaum Marhaen

Harini, aku ada bengkel Adobe Photoshop. Ye bengkel tujuh hari yang perlu aku selesaikan dalam tahun ni untuk aku tulis dalam SKT aku hujung tahun nanti. Seriously aku memang bangang dalam penggunaan Adobe. Install dah berapa kali. Tapi tak pernah aku nak guna sofware ni. Sampai lah ke hari ni. Di mana kebodohan yang selama ni bersarang dalam minda ni telah terhapus. 

Kau tau, betapa mudahnya penggunaan adobe ni untuk edit gambar? Sangat Mudah. Macam membuang sampah di kaki lima ...

Jadi, aku dah pun berkira-kira untuk meng'edit' header aku yang baru.

Muahaha~

Buat header macam ni pon oke jugak kot ...


" Ini padang kami.
Ini tempat kami bermain bola.
Padang ini identiti kehidupan kami.
Kalau ia dimusnahkah, di mana lagi kami mahu pergi."


SEKIAN ~

5 comments:

  1. citer padang tu xpernah tgk...

    selamat blajar editting....rietta paling mls bab edit mengedit nie...

    ReplyDelete
  2. so dah tak bangang la bout adobe photoshop??
    klu dah tak bangang, takleh la nak jadikan geng.. hehe

    ReplyDelete
  3. owhhhh... nanti boleh design header blog aku...

    ReplyDelete